TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Epson lancerer nye mini-laserprojektorer med Google TV

De kompakte EF-21- og EF-22-projektorer er designet til at være hurtige at sætte op, når du har brug for et stort billede.

Skrevet af / 18/09/2024 - 11:05
Epson lancerer nye mini-laserprojektorer med Google TV

Laserprojektorer med høj lysstyrke kan være et godt alternativ til TV’er, især når du er ude efter et virkelig stort billede til hjemmeunderholdning (og ikke har brug for massiv lysstyrke). Epson har netop introduceret to af disse af den kompakte slags: De nye modeller EF-21 og EF-22 er de seneste medlemmer af EpiqVision-familien. Ifølge Epson kan begge modeller projicere billeder til en skærmstørrelse på op til 150 tommer, når de placeres frit i rummet med tilstrækkelig afstand til væggen.

Brendan Hoare, produktchef for hjemmebiografprojektorer hos Epson Europe, siger: “Vi er på en mission for at få flere mennesker til at bruge projektorer hver dag i deres hjem, og disse to projektorer vil virkelig hjælpe med det mål. Med deres slanke og sofistikerede design vil de ikke alene se godt ud i ethvert hjem, de er også fyldt med funktioner og utroligt nemme at sætte op og bruge. Med smarte tilslutningsmuligheder og en laserlyskilde af høj kvalitet har der aldrig været et bedre tidspunkt at overveje at udskifte dit TV.”

Epson EF-21
Epson EF-22

Epson EpiqVision EF-21 og EF-22

EF-21 og EF-22 bruger Epsons 3LCD-teknologi med Full HD-opløsning (1.920 x 1.080) kombineret med en laserlyskilde, der kan give en lysstyrke på op til 1.000 lumen. Der er adgang til en lang række apps og streamingtjenester via Google TV samt en indbygget Chromecast.

Annonce

De kompakte laserprojektorer kan projicere i alle retninger – på vægge, lofter eller gulve. Det justerbare indbyggede stativ på EF-22 kan også drejes for at give endnu mere fleksibilitet. De siges også at være nemme at sætte op takket være funktioner som automatisk fokus og keystone-korrektion.

Epson-projektorerne leveres også med indbyggede højttalere – men kan også bruges med separate højttalere. De fysiske mål er 236 x 191 x 193 mm (B x D x H), og vægten er kun 3 kg.

Epson understreger også, at projektorerne skulle give op til 10 års vedligeholdelsesfri og problemfri visning uden behov for at skifte pærer eller lignende.

EF-22 fås i enten sort eller blå metallic og har også et justerbart stativ. Mens den stationære EF-21 fås i en indretningsvenlig varm hvid eller grøn farve.

Pris og tilgængelighed

De nye Epson-projektorer er tilgængelige nu – de anbefalede udsalgspriser er 8.544 kroner for EF-22 og 6.989 kroner for EF-21.

Læs også XGIMI projektorer giver hjemmebioen en lysindsprøjtning Projektor-producenten XGIMI har flere interessante modeller til dig, der drømmer om en hjemmebiograf.
Læs også Store visioner fra Hisense Stort tungt TV eller en smart lille projektor? Det er flere veje til kæmpebilleder på væggen.
Læs også Samsungs lancerer nye laserprojektorer Vi kender prisen - ku' det friste med 130 tommer på væggen?
Læs også Epson frister med gigantbillede Den vildeste projektor lover et billede på op til 1.000(!) tommer.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Nyhed

LB+ Total uge

Fuld adgang til alt indhold i en uge

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i en måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

25,- / for 1 uge
49,- / for 30 dage
93.25,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonce

XGIMI projektorer giver hjemmebioen en lysindsprøjtning

Sonys nye projektorer ser fantastiske ud

Ny super-soundbar fra Klipsch

Hvad er pixelskift i en projektor?

Ny hjemmebiograf-sværvægter fra Denon

Samsungs lancerer nye laserprojektorer

Epson frister med gigantbillede

Vanvittig soundbar fra Nakamichi

Budgetvenlige højttalere

Alt hvad du har brug for til hjemmebiografen

Google-streamer med kunstig intelligens

Dolby vision kommer til en biograf nær dig

Scroll to Top