Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Hvad har du egentlig spildt din tid med?

Samsung serverer skræmmende statistik for dig, som dyrker binge watching som konkurrencesport.

Skrevet af / 04/02/2015 - 11:04
Hvad har du egentlig spildt din tid med?

Takket være streamingtjenester er det blevet stadig mere almindeligt at marathon-kigge hele sæsoner af sin yndlingsserie, når den frigives. Den nye tjeneste Watch-o-Meter giver dig lidt statistik på, hvad du egentlig har set. Når du har valgt en serie samt antallet af sæsoner, som du har set, får du at vide, hvor længe, du i alt har siddet i sofaen og stirret på skærmen.

watchometer2

Men så begynder det virkelig sjove.  Man får for eksempel at vide, at man har set 361 hatte i den første sæson af “Boardwalk Empire” og set 332 cocktails blive drukket på kontoret, når man har fulgt alle afsnit af “Mad Men”. Har man fulgt “Game of Thrones” slavisk, har man set hele 88 sværddueller, og man har desuden lyttet til ikke mindre end 313 minutters samtaleterapi i stedet for egentlig handling, hvis man har hygget sig med hele “Sopranos“.

watchometer3

Hele tjenesten er i virkeligheden en finurlig reklame for Samsungs buede fjernsyn, men vi syntes, at den er morsom nok til at anbefale alligevel.

Watch-o-Meter

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top