TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bang & Olufsen og Ferrari med ny eksklusiv kollektion

Vil du have fingre i et af de røde B&O-produkter? Så vær forberedt på, at prisen også er på Ferrari-niveau.

Af / 08/10/2024 - 09:05
Bang & Olufsen og Ferrari med ny eksklusiv kollektion

Bang & Olufsen og Ferrari er to meget forskellige producenter, men de har stadig nogle ting til fælles: Begge mærker appellerer til dem, der sætter pris på kvalitet, høj ydeevne og luksuriøst design – og som kan betale for det.

Det, der startede som en radioproducent i Struer og en racerbilsproducent i Manello, Italien, er vokset til to af verdens mest ikoniske mærker inden for deres respektive områder.

B&O er kendt for sin banebrydende elektronik og design, mens Ferrari har opnået legendarisk status inden for motorsport.

På en eller anden måde er der opstået sød musik mellem de to producenter, og resultatet er The Ferrari Collection, som nu udvides med Beolab 50-højttalerne, Beosound Theatre Soundbar og den komplette Beovision Theatre TV-løsning.

Både Ferrari og Bang & Olufsen stræber efter den mest kraftfulde oplevelse. Med denne kollektion hylder vi aluminium, som er et signaturmateriale for begge varemærker. Resultatet er banebrydende lyd og billede, der kombinerer italiensk passion og dansk elegance,« siger Bang & Olufsens CEO Kristian Teär.

Annonce
(Foto: Bang & Olufsen)
Læs også Ferrari-samarbejde giver flotte røde Bang & Olufsen-produkter Vi er vilde med resultatet af Bang & Olufsens samarbejde med Ferrari om en helt ny rød farve på udvalgte produkter.

The Ferrari Collection

Siden 2023 har de to mærker samarbejdet om kollektionen, hvor udvalgte B&O-produkter er udsmykket i Ferraris velkendte farver. Tidligere har det handlet om små og pæne B&O-produkter, som du kan have med i tasken – men nu er det tid til at tage de store kanoner frem.

Et sæt Beolab 50 Ferrari Edition gulvhøjttalere koster over en halv million kroner, og TV/soundbar-setup’et tæt på 200.000 kroner! Ergo er det her for dem, der allerede har en Ferrari eller to i garagen.

Lyd & Billede testede produkterne, i de oprindelige B&O-versioner, og vi kan bekræfte, at ydelsen er fantastisk. Men som sædvanlig skal du betale lidt ekstra for de smukke linjer og luksuriøse materialer.

Den særlige Grigio Corsa-farve er skabt ved hjælp af en særlig anodiseringsproces og sandblæsning, hvilket resulterer i en mat og sofistikeret overfladefinish. Desuden har Bang & Olufsen for første gang brugt aluminiumsfinner på Beolab 50 og Beosound Theatre, som en klar reference til Ferrari-biler.

Læs også Vi tester B&O’s fedeste soundbar Bang & Olufsens seneste kreation, Beosound Theatre, er noget af det absolut fedeste, vi har set og hørt i kategorien soundbars. Men det koster!

Læs også BeoLab 50 Bang & Olufsens nye højttalere tager kontrol over dit lytterum og løfter lydoplevelsen til uanede højder.

Her er nyhederne i Ferrari-kollektionen

• Beolab 50 Ferrari Edition: En kraftfuld aktiv højttaler med en justerbar akustisk linse for en optimal lydoplevelse. Integrerer
Ferraris ikoniske røde racerstriber og Grigio Corsa-farvede aluminiumsfinner.

• Beosound Theatre Ferrari Edition: En slank og kraftfuld soundbar med tolv specialdesignede højttalerelementer for en fordybende lydoplevelse. Fremstillet af Grigio Corsa-farvet aluminium med Ferraris dansende hest på toppen af aluminiumsvingerne.

• Beovision Theatre Ferrari Edition: Komplet lyd- og billedgengivelse for en fordybende filmoplevelse. Fås med 55″, 65″ eller 77″ skærm. Fremstillet udelukkende af Grigio Corsa-farvet aluminium med røde detaljer.

Priser og tilgængelighed

Den nye Ferrari-kollektion er tilgængelig i udvalgte Bang & Olufsen-butikker. Specialudgaverne fra Ferrari-kollektionen kan bestilles fra i dag. Beolab 50 Ferrari Edition er prissat fra 635.000 kroner pr. par. Beosound Theatre Soundbar-løsningen er prissat fra 125.000 kroner.

Beovision Theatre TV-løsning med soundbar, motoriseret gulvstander og Beoremote One koster fra 173.000 kroner. Bemærk! Denne pris inkluderer ikke skærmen, som typisk vil være en LG G4 OLED eller lignende.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Kun 4 kr

Efterårs tilbud

Fuld adgang til alt indhold i 4 uger for 4 kr

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i en måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

4,- / for 4 uger
49,- / for 30 dage
93.25,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonse

JBL sætter farver på festen

Endnu dybere bas fra SVS

De største højttalere nogensinde fra Arendal Sound

Se hvad Naim og Focal har udklækket

Budgetvenlig KEF-serie med Meta-teknologi

Her er DALIs nye high end-serie

Linn lancerer ny højttalerserie

Usynlig Lyngdorf til hjemmebio

På fabriksbesøg hos Marshall

Budgetvenlige højttalere til boghylden

Bedre lyd og længere spilletid

Ny guldstandard fra Monitor Audio