annonse
annonse
annonse

CES 2019: Sony-soundbar giver imponerende bas uden subwoofer

Sony HT-X8500 understøtter Dolby Atmos og simulerer lyd i højden uden ekstra højttaler-enheder.

I dag fik vi en demo af Sonys nye soundbar HT-X8500 på CES-messen i Las Vegas. Det bliver den billigste soundbar, der understøtter Dolby Atmos og DTS:X. Den har ikke ekstern subwoofer, men Sony har arbejdet hårdt på at få mest muligt ud af de små bas-enheder i soundbaren.

HT-X8500 gav overraskende stram bas og desuden et stort lydbillede, som bredte sig både forfra og bagfra og fra loftet. Sonys demo gav os noget af en aha-oplevelse med et Atmos-demoklip, hvor et blad falder fra et træ og svæver i luften over os. Et klip fra den nye Jumanji-film leverede også varen mere overbevisende, end vi hidtil har hørt fra en soundbar i denne klasse.

Det skal siges, at Sony har haft god tid til at sætte soundbaren op i lokalet og få en god, afdæmpet akustik med relativt lav loftshøjde – og et hårdt og levende loft, der serverede klangen ned over vores hoved. Det er ikke garanteret, at vi vil kunne genskabe denne oplevelse i en almindelig stue, når vi engang får soundbaren til test. Det vil vise sig!

Hvad der er helt sikkert, er at HT-X8500 vil være en velkommen tilføjelse i mange stuer, da mange gerne vil have god lyd til en rimelig pris, men vægrer sig ved at have en grim klods af en subwoofer stående på stuegulvet.

Tilgængelighed

Nogen pris har vi ikke fået, men den ender under HT-XF9000, som koster 3.300 kroner. Kommer til salg i slutningen af marts.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-