Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Endelig offisielt: Her er Sonos Arc Ultra og Sub 4

RYGTERNE TALTE SANDT: De nye Sonos-produkter bliver tilgængelige i oktober.

Af / 15/10/2024 - 15:30
Endelig offisielt: Her er Sonos Arc Ultra og Sub 4

Sonos Arc-soundbaren og Sonos Sub (Gen 3)-subwooferen har efterhånden en del år på bagen, og der har længe været spekulationer om, at de populære Sonos-produkter snart ville blive erstattet af en ny generation. Og nu er de nye produkter endelig officielle.

Teknologibranchen elsker rygter om kommende produkter, og bortset fra Apple er det Sonos, der er blevet talt, hvisket og lækket mest om på det seneste. Sonos Arc Ultra og Sub (Gen 4) kan derfor kaldes nogle af efterårets dårligst bevarede “hemmeligheder”. Men nu er de her!

Sonos Arc og tredje generation Sub er måske snart modne til udskiftning. (Foto: Sonos)

Sonos Arc Ultra

De nye Arc Ultra- og Sub 4-produkter bygger videre på de populære Sonos Arc og Sub 3 og lover mere avancerede funktioner og bedre lyd. Ifølge Sonos vil den nye Ultra-version have hele 14 højttalerenheder – tre mere end den nuværende Arc – til op til 9.1.4 kanaler med surroundlyd (den nuværende Arc understøtter op til 7.1.4 ved hjælp af Era 300 som baghøjttalere).

Hvert enhed drives af en dedikeret klasse D-forstærker. Derudover bruger højttalerenhederne en ny teknologi kaldet Sound Motion til at øge ydeevnen med mere dynamisk lyd fra de relativt små enheder. Arc Ultra understøtter selvfølgelig også Trueplay-rumkorrektion, som vil være tilgængelig via Sonos-app’en til både Android og iOS. Interessante funktioner omfatter en justerbar dialogforbedring. Da dette er et Sonos-produkt, kan vi selvfølgelig forvente musikafspilning via Wi-Fi ud over Bluetooth.

Lancering forsinket på grund af app-problemer

Sonos var, og er stadig, en af verdens mest populære højttalerproducenter, men på det seneste har den amerikanske leverandør fået alvorlige ridser i omdømmet hos loyale brugere. Lige siden Sonos udgav den nye version af sin app i maj 2024, har der været en strøm af klager fra brugere, der har oplevet forskellige problemer med deres højttalere. Siden da har Sonos-teamet arbejdet hårdt på opdateringer, og Sonos’ CEO Patrick Spence har efter sigende udskudt efterårets nye produktlanceringer, indtil app’en igen fungerer som forventet.

Annonce
Læs også Sonos-app'en dræber salget - nye produkter udsættes Sonos udsætter lanceringen af to nye produkter, til de får rettet op på den dårlige app.

Pris og tilgjengelighet

Sonos Arc Ultra kan forudbestilles nu – og leveringen ventes afsendt den den 29. oktober 2024. Prisen bliver 7.499 kroner. Prisen på Sub Gen 4 bliver 6.699 kroner. Test kommer snart!

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Kun 4 kr

Efterårs tilbud

Fuld adgang til alt indhold i 4 uger for 4 kr

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i en måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

4,- / for 4 uger
49,- / for 30 dage
93.25,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonse

Beolab 50 og Beosound Theatre i Ferrari-version

JBL sætter farver på festen

Endnu dybere bas fra SVS

De største højttalere nogensinde fra Arendal Sound

Se hvad Naim og Focal har udklækket

Budgetvenlig KEF-serie med Meta-teknologi

Her er DALIs nye high end-serie

Linn lancerer ny højttalerserie

Usynlig Lyngdorf til hjemmebio

På fabriksbesøg hos Marshall

Budgetvenlige højttalere til boghylden

Bedre lyd og længere spilletid

Lyd & Billede