TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Overvejelser om at relancere den gamle Sonos-app

Efter langvarige app-problemer overvejer Sonos nu at føre Sonos-systemet tilbage til den gamle S2-version.

Skrevet af / 15/08/2024 - 18:30
Overvejelser om at relancere den gamle Sonos-app

Sonos er havnet i hård modvind efter en række problemer med den nyeste Sonos-app, som blev lanceret i maj 2024. Nu overvejer Sonos angiveligt at rulle tilbage til den gamle version fra 2020 i håb om at dæmpe kundernes frustration. Det hævder Chris Welch fra The Verge, som ofte er tidligt ude med troværdige Sonos-rygter.

Den nye app har skabt mange problemer for loyale Sonos-brugere og har givet masser af negativ feedback på grund af vedvarende fejl og mangler. Tilliden til den traditionsrige amerikanske højttalerproducent, som for nylig også lancerede sine første hovedtelefoner – Sonos Ace – ser nu ud til at være helt i bund.

Læs også - Den nye Sonos-app er elendig Sonos, kongen af trådløse højttalere, udgav for nylig en større opdatering af sin mobilapp. Den er ikke faldet i god jord.

Ironisk nok var det netop brugervenlighed og stabilitet, der i første omgang gjorde Sonos-produkterne populære. Derfor står Sonos’ CEO Patrick Spence over for en svær opgave med at genoprette virksomhedens omdømme. Han har lovet bod og bedring, og han har sat nye produktlanceringer på hold, indtil fejlene er rettet.

Annonce
Læs også Sonos undskylder for app-opdatering Efter vrede klager indrømmer Sonos nu, at det gik galt, og fortæller os, hvad vi skal gøre ved det.
Læs også Sonos-app'en dræber salget - nye produkter udsættes Sonos udsætter lanceringen af to nye produkter, til de får rettet op på den dårlige app.

Alligevel ser problemerne ud til at fortsætte i en sådan grad, at det nu anses for at være en reel løsning at vende tilbage til den tidligere generation af app’en fra 2020. Det kan dog vise sig at blive en teknisk udfordring, da en stor del af funktionaliteten i mellemtiden er blevet flyttet op i skyen.

Ifølge The Verge anslår Sonos, at det vil koste mellem 20 og 30 millioner dollars at rette op på situationen på kort sigt. Dette er en af de mest turbulente perioder i Sonos’ historie, og for nylig måtte virksomheden afskedige omkring 100 medarbejdere som følge af situationen.

Kovendingen er endnu ikke officielt bekræftet, og indtil videre arbejdes der også på den nye app, hvor der kommer opdateringer hver anden uge. Blandt de seneste nyheder er en funktion, der påvirker Sonos Ace og Android-telefoner:

Læs også Sonos Ace har et es i ærmet – nu også til Android og flere soundbars Sonos' nye hovedtelefoner har et indbygget trick - sådan aktiverer du "Swap TV-lyd".

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Nyhed

LB+ Total uge

Fuld adgang til alt indhold i en uge

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i en måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

25,- / for 1 uge
49,- / for 30 dage
93.25,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonce

Bedre lyd og længere spilletid

Ny guldstandard fra Monitor Audio

Sonos overvejer en kovending

Kraftfuld højttaler til stereo og hjemmebiograf

Sonus faber genopliver en gammel favorit

Passive eller aktive højttalere?

Sonos undskylder for app-opdatering

Mænd vil have BAS!

Overraskende billig high-end

Pillen der virker på humøret

Legendarisk guitarorstærker får nyt liv

Boom for evigt

Scroll to Top