Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Steinway Lyngdorf Model S – verdens mest ekstreme soundbar

Steinway Lyngdorf Model S Soundbar er nok en af verdens mest ekstreme soundbars. Men hvor meget koster den egentlig?

Skrevet af / 23/06/2024 - 10:05
Steinway Lyngdorf Model S – verdens mest ekstreme soundbar

Lyd & Billede har allerede skrevet om Model S Soundbar fra Steinway Lyngdorf, som er en af de nyeste højttalere fra den anerkendte high-end producent. Vi forbinder mest producenten med tårnhøje højttalere i pianolak, men nu har de skabt en soundbar. Med en bredde på 189 centimeter er den designet til at matche de helt store TV-skærme og svarer perfekt til bredden på et 85″ TV som f.eks. Samsung TQ85QN900D.

Steinway Lyngdorf Model S Soundbar

Model S Soundbar er designet til at passe ind, hvor du ikke har plads til et traditionelt system med separate højttalere. Højttalerenhederne ligner dem, der findes i separate Steinway-højttalere som Model S-15, men her er der tre af dem kombineret i en solid soundbar, inklusive indbyggede subwoofere.

Steinway-højttalerne bruger avancerede AMT-foliediskanter, som er kendt for deres finkornede diskantgengivelse, samt kraftige subwoofere og avanceret rumkorrektion (RoomPerfect). Afhængigt af den konfiguration, du vælger, kan den også suppleres med matchende baghøjttalere. Men det er ikke billigt!

Det hører med til historien, at Model S Soundbar ikke har sin egen forstærker eller surroundprocessor indbygget i selve højttaleren. I stedet skal den forbindes med separate Steinway & Sons-komponenter, såsom P100-surroundprocessoren og A1- og A2-effektforstærkerne. Det giver adgang til den avancerede RoomPerfect-rumkorrektion og op til 1.600 watt udgangseffekt!

Kabinettets generøse størrelse og bredde sikrer ikke kun, at de potente basenheder har plads nok til at manøvrere, men giver også et bredere lydbillede med god adskillelse mellem center- og frontkanalerne. Hvem ved, måske kan denne soundbar også levere fuld stereolyd til musik?

Model S Soundbar har tre tovejshøjttalere til front- og centerkanalerne, mens to indbyggede 10″ subwoofere sikrer god basgengivelse. (Illustration: Steinway Lyngdorf).

En af verdens største og dyreste soundbars

Dette er sandsynligvis en af de største, mest kraftfulde og mest eksklusive soundbars, du kan købe i dag. Men hvor meget skal man betale for den?

Tjae – soundbaren koster 17.000 dollar eller næsten 120.000 kroner plus moms, men det stopper ikke der. Hertil skal du også tilføje Steinway-processoren og effektforstærkeren, som også koster betydelige sekscifrede beløb.

Det fortæller os, at Steinway-soundbaren sandsynligvis er verdens dyreste af sin slags, når alt lægges sammen. Men til sammenligning så koster et originalt og nyt Steinway-flygel alene i nærheden af to millioner kroner.

Model S Soundbar er tilgængelig nu og kan leveres i sort eller hvid samt i mere eksklusive udførelser som Steinway højglans pianolak på forespørgsel. Om den lever op til forventningerne og den høje pris, glæder vi os til at se i en fremtidig test.

PSST. Den største og dyreste soundbar, vi har testet indtil videre, er Beosound Theatre fra Bang & Olufsen, og den koster omkring 50.000 kroner, plus det TV og den fod, du vælger at montere den på.

Læs også Vi tester B&O’s fedeste soundbar Bang & Olufsens seneste kreation, Beosound Theatre, er noget af det absolut fedeste, vi har set og hørt i kategorien soundbars. Men det koster!

Med Steinway & Sons Model S Soundbar omdefinerer vi, hvad der er muligt i forhold til en soundbars lydperformance. Det er en enestående højttaler til væg- eller møbelplacering, med eller uden TV, som tager intensiteten og energien i musik og filmlydspor alvorligt. Med sin ulastelige lakering og de karakteristiske Steinway & Sons-detaljer er den designet som ingen anden soundbar,” siger Roland Hoffmann, Product Marketing Director hos Steinway Lyngdorf.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Legendarisk guitarorstærker får nyt liv

Boom for evigt

Ekstrem soundbar fra Steinway Lyngdorf

Skjulte basmuskler fra Neat

Franske højttalere får mundvandet til at løbe

Berømt kunstner udsmykker B&O

Se den vildeste JBL-samling i verden

Se hvilken højttaler der er tilbage!

Superdiskant er kronen på værket

En ny stjerne på højttalerhimlen

Jordskælv i dagligstuen

Sonos Roam opdateres til sommeren

Scroll to Top