annonce

Honor 9 – det er det de unge vil ha’

Smag på navnet... For den rene er alting rent og der er ikke noget beskidt over den nyeste telefon i Honor-serien.

(Foto: Producent)
annonce

Telefonen blev officielt afsløret i Kina d. 12. juni, men gjorde i går sin europæiske debut, ved en stort anlagt event i Berlin. Lyd & Billede var naturligvis med på forreste række.

Honor 9 tager over efter Honor 8 og er en high end telefon i mellemklassen. Dertil har den nogle ganske fine specs, om end der er sparet et par steder.

Særligt designet blev der brugt lang tid på at beskrive, hvor især bagsiden prydet af ”3D-glas” blev fremhævet. Denne reflekterer i bedste nordlysstil lyset og giver en næsten animeret effekt af dansende lys. Nuvel. Også de tre farvekombinationer blev der brugt krudt på. Honor 9 fås i farverne blå, sort og grå. Sidstnævnte bliver ifølge Honor det nye sort i mobilbranchen.

(Foto: MH)

Hvad indmaden angår, blev det afsløret, at Honor 9 kommer i to varianter. VI skal dog ikke regne med at se mere end én model på vore breddegrader. I sidste ende er det op til forhandlerne om de vil tage dem hjem. Det har de ikke ønsket. Vi må derfor nøjes med en model med 4GB RAM og 64GB Rom, imens de i andre lande kan få en udgave med 6GB RAM og 128GB Rom. Eftersom de fleste telefoner i dag har 4GB RAM og fordi telefonen kan udvide hukommelsen med op til 256GB via microSD-porten, behøver det ikke betyde så meget.

Processoren er Huaweis egen Kirin 960 octa core, som vi allerede kender fra Huawei P10 og Huawei Mate 9 Pro. Også kameraløsningen er velkendt, og kopieret fra de forrige modeller. Der er derfor igen tale om en dual-kamera-løsning med en monokromlinse på 20MP, der tager sig af de mørke områder og skyggerne, og en 12MP farvelinse. Det eneste vi lige savner her er optisk billedstabilisering. Telefonen kører med Android Nougat og har fået tilført Huaweis tilpassede brugerflade EMUI 5.1.

annonce
Der blev prikket lidt til konkurrenterne.
Og så trillede ham her pludselig ind på scenen. Der skulle tales samarbejde med Monster headphones, som dog ikke bliver relevant for norden i første omgang.

Honor 9 kan købes i Danmark fra 15. august til vejledende udsalgspris på 3.999 kr. hos Elgiganten & Proshop. Den nye topmodel kan købes i farverne Glacier Grey, Saphire Blue og fra september i Midnight Black.

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

Nødløsning fra midterste hylde redder Huawei fra Google-blokade

Nye super-grafikkort til sommer. Har Nvidia et nyt kort i ærmet til at modstå AMD

Nu kommer OLED gaming-skærmene

Begynd nedtællingen: Nu kommer Disney+ til Danmark!

Denne DAC er virkelig unik

Loewe genopstår

6 billige trådløse bordhøjttalere

Praktiske trådløse højttalere til hjemmet, der giver valuta for pengene.

Boykot: Huawei skaber alternativ til Google Maps

Creative vender tilbage til rødderne – med et lydkort til konsoller

Så let er det at lave dronevideoer

Dette Leica-kamera mangler noget

Ny læk: Nu ved vi stort set alt om Samsung Galaxy S20

Sådan bliver OnePlus' nye 120 Hz Fluid Display

Ny læk: Nu ved vi stort set alt om Samsung Galaxy S20

S20 og S20+ ligner hinanden, mens S20 Ultra får en gigantisk skærm og Samsungs bedste kamera til dato.