TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Air Pro 4: Ny topmodel fra EarFun

Blandt de 'ukendte' hørepropper hører EarFun Air Pro 4 til dem, vi forventer os mest af.

Skrevet af / 12/08/2024 - 16:05
Air Pro 4: Ny topmodel fra EarFun

EarFun har lanceret efterfølgeren til en af vores favoritter fra sidste år, Air Pro 3. Vi er derfor spændte på at se, hvad de nye ørepropper kan præstere, når vi inden længe får dem ind til test. Air Pro 4 ser ud til at hæve barren, når det gælder funktioner og lydkvalitet i prisklassen under 1.000 kroner.

EarFun Air Pro 4 -2-enhanced
Foto: EarFun

Hvor forgængeren imponerede med understøttelse af aptX Adaptive og LC3-codec, går Air Pro 4 skridtet videre med aptX Lossless. Det lover CD-kvalitet via Bluetooth – noget, der normalt er forbeholdt langt dyrere modeller. Derudover har EarFun opgraderet den aktive støjreduktion, som nu skal kunne reducere støj med op til 50 dB. Det er 7 dB mere end forgængeren.

Læs også Multikunstneren EarFun har givet os en af de hørepropper på markedet, der kan de fleste tricks. Men gaber de over for meget?

Batteritiden er også blevet forbedret fra allerede imponerende 9 timer til hele 11 timer. Med opladningsetuiet får man i alt 52 timers spilletid. Bemærk, at dette er med ANC slået fra. Du kan forvente en reduktion på omkring 20 procent, når støjreduktionen er slået til.

Annonce

Vi blev positivt overraskede over, hvor meget Air Pro 3 gav for pengene, med både god lyd og masser af funktioner og formatunderstøttelse. Nu ser det ud til, at EarFun går endnu længere med Air Pro 4. Om EarFun vil være i stand til at udnytte fordelen ved tabsfri lyd, må tiden vise.

EarFun Air Pro 4 -02

Foto: EarFun

AirFun Air Pro 4: Tilgængelighed og pris

Air Pro 4 forventes at være tilgængelig i butikkerne i august til en pris på knap 600 kroner (80 dollars). Lyd & Billede vender tilbage med en fuld test, så snart vi får hørepropperne ind til test.

Mere info: myearfun.com

Foto: EarFun

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billige trådløse hovedtelefoner til børn

Professionelle hovedtelefoner til en rar pris

AirPods får ANC - og AirPods Pro bliver høreapparat

Beyerdynamic udfordrer Sony og Bose

Lover episk højopløst lyd

Disse hovedtelefoner er ikke som nogen andre

DJ-hovedtelefoner uden spor af snor

Valnød og træ: Billige hovedtelefoner fra FiiO

De mest avancerede hørepropper

Bowers & Wilkins vil i din lomme

Googles nye hørepropper er smartere og mere støjsvage

Billige hørepropper vi ser frem til

Scroll to Top