Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bose tilbagekalder Sleepbuds

Giver pengene tilbage på grund af uoprettelig fejl.

Skrevet af / 07/10/2019 - 10:28
Bose tilbagekalder Sleepbuds

For præcis et år siden lancerede Bose deres Sleepbuds, som skulle revolutionere nattesøvnen for folk, der blev generet af støj udefra. F.eks. fra en snorkende sengepartner. Det var nemlig støjmaskerende hørepropper, der ikke spillede musik, men i stedet naturlyde direkte i ørerne og dermed maskerede for anden støj.

I sidste uge kom nyheden så om, at Bose tilbagekalder Sleepbuds på grund af problemer med batterierne. Mange kunder har døjet med, at produktet aldrig blev ladet helt op eller pludselig slukkede. Eller begge dele.

Efter flere firmware-opdateringer i forsøg på at afhjælpe problemet har Bose fundet ud af, at det er selve batterierne, der ikke er gode nok.

Tilbagekaldes helt

Sleepbuds tilbagekaldes derfor i deres helhed, og alle kunder kan levere dem tilbage til forhandleren inden den 31. december og få alle pengene tilbage. Alternativt kan man vælge at få et nyt par, men vær i så fald opmærksom på, at også de vil kunne få problemer med batterierne efterhånden. Hvis der opstår problemer med det nye par efter den 31. december, gælder den sædvanlige garanti for det nye produkt.

Bose benytter også lejligheden til at give en uforbeholden undskyldning:

“We’re sorry for disappointing you, and we’re sorry for not communicating more clearly along the way. We had good intentions, but unless that makes a difference to you, it’s not enough.”

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top