annonse
annonse
annonse

CES 2019: JBL satser trådløst

Trådløse højttalere, trådløse hovedtelefoner og helt trådløse hovedtelefoner.

JBL satser på praktisk, bærbar lyd årets CES i Las Vegas. En helt ny serie af intelligente hovedtelefoner og en ny model i den trådløse Flip-højttalerserie.

Hvis du foretrækker traditionelle on-ear-hovedtelefoner, byder den nye serie, kaldet Live,  på intelligente touch-funktioner og support for Google og Amazon Alexa voice assistant. Modellerne JBL LIVE400BT og LIVE500BT gør det muligt at følge med i den omgivende virkelighed med TalkThru og Ambient Aware. Og JBL LIVE 650BTNC har desuden ANC. Batteritiden er op til 33 timer.

Den trådløse højttaler JBL Flip 5 er naturligvis vandtæt, og pressemeddelelsen lover “krystalklar diskantgengivelse kombineret med ekstra dyb bas under alle vejrforhold.”

Også JBL har set, hvor vinden blæser hen, og er hoppet på den helt trådløse vogn. En undersøgelse fra FutureSource spår nemlig, at hovedtelefoner helt uden kabel vil udgøre mere end en tredjedel af hovedtelefonsalget ved udgangen af 2022.

Tune 120TWS byder på Voice Assistant, “PureBass Sound”, 16 timers spilletid og friske farver.

Reflect Flow er en træningshovedtelefon med 30 timers spilletid, IPX7-vandtæthed og hurtig tilslutning til Google Now og Siri.

Foregår træningen udendørs, giver Endurance Peak 28 timers spilletid. De har touchbetjening og en “PowerHook”, der holder dem på plads.

Skal det gå ekstra hårdt til, er der ekstremmodellen UA True Wireless Flash, som er designet af løbere, til løbere. Sport Flex Fit garanterer, at man undgår at skulle justere hovedtelefonerne under løb. Og med den vandtætte UA Storm-teknologi og IPX7-tæthed klarer de enhver træning under alle vejrforhold. Batteritiden er 25 timer.

Priser:
Live 400BT: 999 kroner
Live 500BT: 1.199 kroner
Live 650BTNC: 1.499 kroner
Flip 5: 999 kroner
Tune 120TWS: 799 kroner
Reflect Flow: 1.199 kroner
Endurance Peak: 1.199 kroner
UA True Wireless FLASH: 1.299 kroner

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
JBL satser på praktisk, bærbar lyd årets CES i Las Vegas. En helt ny serie af intelligente hovedtelefoner og en ny model i den trådløse Flip-højttalerserie. Hvis du foretrækker traditionelle on-ear-hovedtelefoner, byder den nye serie, kaldet Live,  på intelligente touch-funktioner og support for Google og Amazon Alexa voice assistant. Modellerne JBL LIVE400BT og LIVE500BT gør det muligt at følge med i den omgivende virkelighed med TalkThru og Ambient Aware. Og JBL LIVE 650BTNC har desuden ANC. Batteritiden er op til 33 timer. Den trådløse højttaler JBL Flip 5 er naturligvis vandtæt, og pressemeddelelsen lover "krystalklar diskantgengivelse kombineret med ekstra dyb bas under alle vejrforhold." Også JBL har set, hvor vinden blæser hen, og er hoppet på den helt trådløse vogn. En undersøgelse fra FutureSource spår nemlig, at hovedtelefoner helt uden kabel vil udgøre mere end en tredjedel af hovedtelefonsalget ved udgangen af 2022. Tune 120TWS byder på Voice Assistant, "PureBass Sound", 16 timers spilletid og friske farver. Reflect Flow er en træningshovedtelefon med 30 timers spilletid, IPX7-vandtæthed og hurtig tilslutning til Google Now og Siri. Foregår træningen udendørs, giver Endurance Peak 28 timers spilletid. De har touchbetjening og en "PowerHook", der holder dem på plads. Skal det gå ekstra hårdt til, er der ekstremmodellen UA True Wireless Flash, som er designet af løbere, til løbere. Sport Flex Fit garanterer, at man undgår at skulle justere hovedtelefonerne under løb. Og med den vandtætte UA Storm-teknologi og IPX7-tæthed klarer de enhver træning under alle vejrforhold. Batteritiden er 25 timer. Priser: Live 400BT: 999 kroner Live 500BT: 1.199 kroner Live 650BTNC: 1.499 kroner Flip 5: 999 kroner Tune 120TWS: 799 kroner Reflect Flow: 1.199 kroner Endurance Peak: 1.199 kroner UA True Wireless FLASH: 1.299 kroner
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-