Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

CES 2019: JBL satser trådløst

Trådløse højttalere, trådløse hovedtelefoner og helt trådløse hovedtelefoner.

Skrevet af / 09/01/2019 - 11:34
CES 2019: JBL satser trådløst

JBL satser på praktisk, bærbar lyd årets CES i Las Vegas. En helt ny serie af intelligente hovedtelefoner og en ny model i den trådløse Flip-højttalerserie.

Hvis du foretrækker traditionelle on-ear-hovedtelefoner, byder den nye serie, kaldet Live,  på intelligente touch-funktioner og support for Google og Amazon Alexa voice assistant. Modellerne JBL LIVE400BT og LIVE500BT gør det muligt at følge med i den omgivende virkelighed med TalkThru og Ambient Aware. Og JBL LIVE 650BTNC har desuden ANC. Batteritiden er op til 33 timer.

Den trådløse højttaler JBL Flip 5 er naturligvis vandtæt, og pressemeddelelsen lover “krystalklar diskantgengivelse kombineret med ekstra dyb bas under alle vejrforhold.”

Også JBL har set, hvor vinden blæser hen, og er hoppet på den helt trådløse vogn. En undersøgelse fra FutureSource spår nemlig, at hovedtelefoner helt uden kabel vil udgøre mere end en tredjedel af hovedtelefonsalget ved udgangen af 2022.

Tune 120TWS byder på Voice Assistant, “PureBass Sound”, 16 timers spilletid og friske farver.

Reflect Flow er en træningshovedtelefon med 30 timers spilletid, IPX7-vandtæthed og hurtig tilslutning til Google Now og Siri.

Foregår træningen udendørs, giver Endurance Peak 28 timers spilletid. De har touchbetjening og en “PowerHook”, der holder dem på plads.

Skal det gå ekstra hårdt til, er der ekstremmodellen UA True Wireless Flash, som er designet af løbere, til løbere. Sport Flex Fit garanterer, at man undgår at skulle justere hovedtelefonerne under løb. Og med den vandtætte UA Storm-teknologi og IPX7-tæthed klarer de enhver træning under alle vejrforhold. Batteritiden er 25 timer.

Priser:
Live 400BT: 999 kroner
Live 500BT: 1.199 kroner
Live 650BTNC: 1.499 kroner
Flip 5: 999 kroner
Tune 120TWS: 799 kroner
Reflect Flow: 1.199 kroner
Endurance Peak: 1.199 kroner
UA True Wireless FLASH: 1.299 kroner

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

0
Scroll to Top