TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Creative Outlier Go er åbne hørepropper til at opleve verden

Creatives åbne hørepropper lader dig følge med i musikken eller din yndlingspodcast uden at være lukket inde i en lydboble.

Skrevet af / 31/07/2024 - 11:00
Creative Outlier Go er åbne hørepropper til at opleve verden

Nogle bruger hovedtelefoner som en behagelig flugt fra forstyrrende omgivelser. Og så er der dem, der ikke kan klare at være afskåret fra, hvad der sker omkring dem.

Hvis du tilhøjer den sidstnævnte gruppe, kan Creative Outliier Go være hørepropperne for dig. De er såkaldte open-ear hovedtelefoner. Creative lover, at man får stor lyd og uovertruffen lydkvalitet, mens man samtidig kan følge med i, hvad der foregår omkring en.

(Foto: Creative)

Creative Outlier Go har 14,2 mm Neodymium-drivere og en justerbar pasform med ørekroge i blød silikone. Forbindelsen sker med Bluetooth 5.4, og batteritiden er op til 26 timer i alt. Hvor lang brugstid, hver opladning giver, melder pressematerialet ikke noget om.

Annonce
(Foto: Creative)

Creative Outlier Go har en IPX4-klassificering, så de kan tåle vandsprøjt, hvis du bruger dem på farten, eller det regner på kontoret. Hørepropperner understøtter stemmeassistenter som Siri og Google Assistant.

Læs også Hørepropper med helt speciel teknologi Med såkaldte MEMS-baserede drivere lover Creative Aurvana Ace og Ace 2 flere detaljer i musikken, mens din pengepung også bliver glad.

Pris og tilgængelighed

Creative Outlier Go kan købes nu. Prisen er EUR 60 (svarende til ca. 450 kroner) og de fås på nordic.creative.com, hvor forsendelse er gratis.

(Foto: Creative)

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billige trådløse hovedtelefoner til børn

Professionelle hovedtelefoner til en rar pris

AirPods får ANC - og AirPods Pro bliver høreapparat

Beyerdynamic udfordrer Sony og Bose

Lover episk højopløst lyd

Disse hovedtelefoner er ikke som nogen andre

DJ-hovedtelefoner uden spor af snor

Valnød og træ: Billige hovedtelefoner fra FiiO

De mest avancerede hørepropper

Bowers & Wilkins vil i din lomme

Googles nye hørepropper er smartere og mere støjsvage

Billige hørepropper vi ser frem til

Scroll to Top