TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Dyson OnTrac hovedtelefoner

Aktiv støjreduktion og app-styring.

Skrevet af / 18/07/2024 - 09:05
Dyson OnTrac hovedtelefoner

Den havde vi ikke set komme. Vi vidste selvfølgelig, at Dyson er på forkant med at lave spektakulære støvsugere, men det her:

Hovedtelefoner. Af den meget bærbare type, selvfølgelig med aktiv støjreduktion – bedst i klassen ifølge dem selv – og meget god batterilevetid. Op til 55 timer. Med støjreduktionen slået til.

DIGITAL WP02_DKIRYEASIL_037-RGB-InUse-3QRight-Talent-Female-JacketBlueStriped-A2_MONO copy DIGITAL WP02_DKIRSMOADKIR_031-RGB-location-Talent-Male-LaidDown-A2_MIX DIGITAL WP02_Customised_041-RGB-Inuse-Talent-Female-A2_Mono copy
<
>
(Foto: Dyson)

Dyson OnTrac bruger otte mikrofoner, der sampler støj 384.000 gange i sekundet og løbende justerer støjreduktionen. Støjreduktionen og andre indstillinger kan ses og justeres i en app, MyDyson, som mange allerede kender fra andre app-styrede Dyson-produkter.

Nu kan du styre hovedtelefoner fra Dyson i den samme app.

(Foto: Dyson)

I pressemeddelelsen fra Dyson siger Jake Dyson, Chief Engineer, følgende:

– Dysons lydteknologiske mission er at bevare integriteten af kunstnerens lydbølge, fri for interferens. Vi ønskede også at skabe et sæt hovedtelefoner, som folk ville værdsætte, være begejstrede for og stolte af. Med over 30 års erfaring inden for aeroakustik har vi styr på lydens fysik. Ved at reducere støj gennem interne ekkofrie kamre og ekspertingeniører har vi anvendt og udvidet vores viden om lyd til at udvikle Dyson OnTrac-hovedtelefoner. Vores første over-ear audio-only-hovedtelefoner leverer klassens bedste støjreduktion, enestående lydkvalitet og heldagskomfort gennem unikke materialer, design og pasform.

Det er store ord, så det bliver interessant at finde ud af, om Dyson holder ord, når vi får hovedtelefonerne ind til test.

(Foto: Dyson)

OnTrac kan farvelægges, så de passer til din egen smag, med ørepuder og covers i flere farver. Disse kommer i par og prisen ventes at blive omkring 50 euro.

I app’en kan du justere lyden med equalizer-indstillingerne basforstærkning, neutral og forbedret. Der står ikke noget om, hvorvidt du selv kan indstille equalizeren. Men vi ved, at musikken stopper, når man tager hovedtelefonerne af, og at man kan styre musikken med en lille kontrolpind.

En 40 mm 16 Ohm-driver drevet af en neodymmagnet skulle dække et frekvensområde fra 6 Hz til 21 kHz, så der skulle være masser af bas her.

Dyson OnTrac kommer i butikkerne i august/september. Danske priser for selve hovedtelefonerne er endnu ikke fastlagt, men ventes at ligge i omegnen af 4.000 kroner. Altså en smule højere end tilsvarende hovedtelefoner fra Bose og Sony.

DIGITAL WP02_DKBLDKBLABCO_005-qq-RGB-SideRight-A1_W copy DIGITAL WP02_DKIRYEASIL_007-qq-RGB-3QLeft-A0_W copy
<
>
(Foto: Dyson)
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DJ-hovedtelefoner uden spor af snor

Valnød og træ: Billige hovedtelefoner fra FiiO

De mest avancerede hørepropper

Bowers & Wilkins vil i din lomme

Googles nye hørepropper er smartere og mere støjsvage

Billige hørepropper vi ser frem til

PS5 får 3D-lyd til hovedtelefoner

Nyd musikken uden at lukke omgivelserne ude

FiiO lover fantastisk oplevelse med dyre hørepropper

Avanceret hovedtelefon-DAC fra FiiO

Dyson lancerer sine første hovedtelefoner

Hårdføre hørepropper

Scroll to Top