TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

FiiO FH19 er vilde high-end hørepropper

FiiO FH19-flagskibs-hørepropperne er spækket med avanceret lydteknologi.

Skrevet af / 31/07/2024 - 08:05
FiiO FH19 er vilde high-end hørepropper

I disse trådløse tider er det nemt at glemme hørepropper med ledning. Men sandheden er, at de stadig giver den allerbedste lyd. Og FiiO FH19 henvender sig til dem, der er på udkig efter det allerbedste.

Med en pris på 649 euro er FiiO’s FH19 rettet mod virkelig kræsne lydentusiaster, der vil have lyd i studieklasse lige i lommen. Scenemusikere vil sandsynligvis også få glæde af dem.

Fiio FH19 5
Seriøs konstruktion. (Foto: FiiO)

Otte drivere i hver

FH19 har en avanceret hybridløsning, der kombinerer to dynamiske basenheder med seks andre balancerede armature-drivere – tre mellemtone- og tre diskantenheder. Det er otte drivere i alt – i hver høreprop!

Annonce

Det mest interessante er måske de specialudviklede 13,7 mm push-pull-basenheder, som er udviklet i samarbejde med Onkyos driverfabrik (Tokyo Onkyo Co). De lover en dybere, hurtigere og mere sammenhængende bas end andre løsninger.

Læs også Dine hovedtelefoner fortjener denne forstærker FiiO K9 Pro ESS kan drive så godt som alle typer hovedtelefoner, og så har den desuden alt hvad du har brug for af digitale og analoge indgange. Også Bluetooth!

Til mellemtone- og diskantfrekvenserne har FiiO valgt tilpassede armature-drivere fra Knowles, som er kendt for deres hurtighed og detaljerigdom. Alt dette er pakket ind i en halvåben konstruktion, og vi bliver lovet en naturlig lyd og stor stereobredde.

En halvåben pasform kan aldrig dæmpe så meget som en lukket pasform, men vores erfaring med halvåbent design er, at man får en mere naturlig dæmpning i stedet for at dæmpe næsten al højfrekvent støj, mens de lave frekvenser drukner og skaber en ubehagelig “undervandsfornemmelse”.

Fiio FH19 10
Tre udskiftelige lydfiltre. (Foto: FiiO)

Tre udskiftelige filtre

Hvis du kan lide at finjustere din lyd, kan FiiO glæde dig med, at FH19 kommer med tre udskiftelige lydfiltre. Med disse kan du justere basresponsen og diskanten efter din personlige smag. Derudover kommer den med en imponerende samling af 22 par(!) puder i forskellige materialer og størrelser.

Læs også Fyldig og dynamisk FiiOs første åbne planar-hovedtelefon, FT5, er så tæt på perfekt, at vi næsten blev overraskede.

Seriøst kabel

Kablet er også værd at nævne – et otte-trådet sølvkabel med i alt 224 ledere. Både 3,5 mm ubalancerede og 4,4 mm balancerede stik er inkluderet for maksimal fleksibilitet.

FH19_002
(Foto: FiiO)

FiiO FH19: Pris og tilgængelighed

FiiO FH19 vil være tilgængelig i august og henvender sig til et marked, hvor kvalitet trumfer pris. Prisen på 649 euro indebærer formentlig en dansk pris omkring 5.000 kroner.

Mere info: fiio.com

Fiio FH19 11 Fiio FH19 9 Fiio FH19 8 Fiio FH19 7 Fiio FH19 4 Fiio FH19 3 Fiio FH19 2 Fiio FH19 6 FH19_004 FH19_003 FH19_001
<
>
(Foto: FiiO)

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billige trådløse hovedtelefoner til børn

Professionelle hovedtelefoner til en rar pris

AirPods får ANC - og AirPods Pro bliver høreapparat

Beyerdynamic udfordrer Sony og Bose

Lover episk højopløst lyd

Disse hovedtelefoner er ikke som nogen andre

DJ-hovedtelefoner uden spor af snor

Valnød og træ: Billige hovedtelefoner fra FiiO

De mest avancerede hørepropper

Bowers & Wilkins vil i din lomme

Googles nye hørepropper er smartere og mere støjsvage

Billige hørepropper vi ser frem til

Scroll to Top