TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Gemini flytter ind i dine ører med Pixel Buds Pro 2

Google Pixel Buds Pro 2 får dobbelt så god støjreduktion - og bringer Gemini-assistenten ind i dine ører.

Skrevet af / 13/08/2024 - 19:00
Gemini flytter ind i dine ører med Pixel Buds Pro 2

Google Pixel Buds Pro 2 har fået vigtige opgraderinger sammenlignet med forgængeren, og den største nyskabelse er en kraftfuld AI-chip kaldet Tensor A1.

For første gang har Google udviklet en dedikeret processor til lyd. Den skal sørge for avanceret støjreduktion, som kan tilpasse sig omgivelserne op til 3 millioner gange i sekundet. Google kalder den nye aktive støjreduktion for Silent Seal 2.0, og den siges at være dobbelt så kraftig som sin forgænger.

Google Pixel Buds Pro 2
Foto: Google

Bedre stemmestyring med Gemini

En anden stor nyhed er integrationen af Googles Gemini-assistent. For første gang flyttes Gemini uden for telefonen, så brugerne kan føre naturlige samtaler med assistenten direkte gennem hørepropperne. Helt håndfrit og med en låst telefonskærm. Gemini skal give oplevelsen af at tale med en rigtig, levende assistent, som bedre forstår, hvad du mener i en bestemt kontekst – så du ikke behøver at skulle huske bestemte gloser.

Annonce
Læs også Google mig i øret Det mindste medlem af familien Pixel sidder lige i øret.

Mere komfortable

Derudover har Google lagt stor vægt på komfort og pasform. Baseret på en analyse af 45 millioner datapunkter fra ørescanninger i den virkelige verden har de udviklet en særlig twist-and-adjust-stabilisator, der skal give bedre komfort og pasform. Pixel Buds Pro 2 er både 27 procent mindre og 24 procent lettere end forgængeren.

Pixel Buds Pro 2 Wintergreen_3 kopi
Vintergrønne. Foto: Google

Bedre lyd

Vi får også bedre lyd med nye 11 mm-drivere, der skal give en kraftigere bas, og en ny indvendig udformning med bl.a. et separat højfrekvenskammer, der skal give en klarere diskant. Præcis hvordan sådan et højfrekvenskammer fungerer uden en separat diskantdriver, ved vi ikke. Men lyden skal i hvert fald være bedre. Tensor A1-chippen tillader desuden flere baner, så musik og støj behandles helt uafhængigt af hinanden. Det betyder, at aktivering af støjreduktion ikke forringer lydoplevelsen af musikken.

Andet

Af andre funktioner kan f.eks. nævnes stemmegenkendelse, som reagerer på brugerens stemme og automatisk sætter musikken på pause og aktiverer omgivelseslyd, når man begynder at tale, samt en forbedret ‘Find my device’-funktion til at lokalisere mistede ørepropper.

Batteritiden er respektabel: 8 timers lytning med ANC aktiveret eller 30 timer i alt med opladningsetuiet. En hurtig opladning på 15 minutter giver op til 3 timers ekstra lyttetid.

Pixel Buds Pro 2 Wintergreen_2
Vintergrønne. Foto: Google

Pixel Buds Pro 2 – pris og tilgængelighed

Pixel Buds Pro 2 fås i farverne porcelænshvid, hasselnød, vintergrøn og ferskenrosa. De koster 1.999 kroner, kan forudbestilles fra den 13. august og vil være tilgængelige i butikkerne fra den 26. september.

Mere info: store.google.com

Porcelænshvide. Foto: Google

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billige trådløse hovedtelefoner til børn

Professionelle hovedtelefoner til en rar pris

AirPods får ANC - og AirPods Pro bliver høreapparat

Beyerdynamic udfordrer Sony og Bose

Lover episk højopløst lyd

Disse hovedtelefoner er ikke som nogen andre

DJ-hovedtelefoner uden spor af snor

Valnød og træ: Billige hovedtelefoner fra FiiO

De mest avancerede hørepropper

Bowers & Wilkins vil i din lomme

Googles nye hørepropper er smartere og mere støjsvage

Billige hørepropper vi ser frem til

Scroll to Top