Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Happy Plugs Clip hørepropper

Du behøver ikke at trykke dem ind i ørerne.

Af / 16/10/2024 - 15:05
Happy Plugs Clip hørepropper

Mange mennesker har fået øjnene – og ørerne – op for en ny type hørepropper. De clipses ganske enkelt på det ydre øre som en ørering. Det betyder, at du ikke behøver at skubbe hørepropper ind i ørerne, hvilket kan være ubehageligt for mange mennesker, og som igen betyder, at du måske ikke gider at tage hørepropper med på en rejse eller i fitnesscenteret.

(Foto: Happy Plugs)

Den svenske Happy Plugs Clip er en enkel, billig og behagelig løsning, som sættes på det ydre øre og bliver siddende, selv når du hamrer løs på løbebåndet.

Den lille Clip spiller i op til 20 timer, hvis man medregner batteriet i etuiet. Lyden hævdes at være både kraftig og afbalanceret, og ordentlige mikrofoner skulle give god samtalekvalitet.

Happy Plugs Clip fås i sort eller hvid, og hørepropperne vil være til salg i butikker og online fra 1. november til rimelige 379 kroner.

Annonce
Læs også 10 helt trådløse hørepropper til under en tusse Hvilke trådløse hørepropper er bedst, når man allerhelst vil bruge pengene på noget helt andet? Og bør man prioritere støjreduktion i budgetklassen? Læs vores test!

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sikre JBL-hovedtelefoner til børn

Sonys flagskibs-hovedtelefoner i ny udgave

Her er Audezes vildeste elektrostater

Sony udvider LinkBuds-serien: Hørepropper til en travel hverdag

Denne leverer bedre Bluetooth-lyd fra din iPhone

Her er Marshalls nye flagskib inden for hovedtelefoner

Retro - men topmoderne DAC fra FiiO

Her kan du hænge dine hovedtelefoner

Her er Genelecs første hovedtelefoner

Billige trådløse hovedtelefoner til børn

Professionelle hovedtelefoner til en rar pris

AirPods får ANC - og AirPods Pro bliver høreapparat

Lyd & Billede