Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

JBL Junior: Tager børns hørelse alvorligt

Det har aldrig været så vigtigt at beskytte børns hørelse. Med de nye JBL Junior-hovedtelefoner har forældrene kontrollen, mens børnene får seje lydgadgets.

Af / 15/10/2024 - 15:00
JBL Junior: Tager børns hørelse alvorligt

JBL lancerer tre nye hovedtelefoner, der er specielt designet til børn, med fokus på både sikkerhed og cool design. De trådløse modeller JBL Junior 470NC og JBL Junior 320BT samt den kablede JBL Junior 320 bringer næste generation af JBL Safe Sound-teknologi til de yngste lyttere.

I en tid, hvor børn er omgivet af flere og flere lydkilder, fra tablets og smartphones til bærbare spillekonsoller, er behovet for at beskytte unge ører blevet vigtigere end nogensinde. Støjforurening i bymiljøer og større adgang til bærbare lydkilder øger risikoen for, at børn udsættes for skadelige lydniveauer i længere tid ad gangen.

JBL_Junior_320BT_Product Image_Hero_Pink JBL_Junior_320BT_Product Image_Hero_Green JBL_Junior_320BT_Product Image_Hero_Blue
<
>
JBL Junior 320BT. (Foto: JBL)

Derfor lancerer JBL tre nye hovedtelefoner, der er specielt designet til børn, med fokus på både sikkerhed og cool design.

– Hos JBL er vi engagerede i innovation på tværs af hele vores produktsortiment. Det gælder også JBL Junior-hovedtelefonerne, som er designet til at bringe den næste generation af JBL Safe Sound til vores unge lyttere, siger Carsten Olesen, Managing Director of Consumer Audio hos JBL.

 

Annonce
Læs også Skullcandy: GROM-lyd til børneører Den nye GROM-serie er designet til små ører og hoveder, men er bestemt ikke et stykke legetøj, siger Skullcandy.

Forældrekontrol via app

De nye hovedtelefoner giver forældrene fuld kontrol via JBL Headphones-app’en. Her kan man nemt sætte grænser for maksimal lydstyrke og lyttetid. Du kan endda optage personlige beskeder til dine børn med “time-up”-funktionen.

App’en giver også realtidsdata om lydstyrke og aktivitetsniveau samt daglige eller ugentlige rapporter for at sikre sunde lyttevaner. JBL Safe Sound giver børn mulighed for at nyde musik og videoer ved en lavere lydstyrke, men uden at gå på kompromis med lydkvaliteten, hævder JBL.

JBL_Junior 470NC_Product Image_Hero_Pink JBL_Junior 470NC_Product Image_Hero_Grey
<
>
JBL Junior 470NC. (Foto: JBL)

Lang batterilevetid og fleksibilitet

JBL Junior 470NC og 320BT er designet til at være bærbare, holdbare og komfortable. Den mest avancerede model, JBL Junior 470NC, skiller sig ud med aktiv støjreduktion (ANC).

Aktiv støjreduktion giver særlig god mening i hovedtelefoner til børn. Da lydniveauet i sådanne produkter er begrænset for at beskytte unge ører, kan musikken let drukne i støj udefra. ANC-funktionen sikrer, at børn kan nyde deres musik uden at skrue op for lyden, uanset om de er på et støjende fly eller en lang biltur.

Både JBL Junior 470NC og 320BT imponerer med op til 50 timers batterilevetid, hvilket gør dem perfekte til lange rejser. Flerpunktsforbindelse gør det nemt at skifte mellem forskellige Bluetooth-enheder, f.eks. tablets og smartphones.

Hvis du skulle løbe tør for strøm, leveres både JBL Junior 470NC og 320BT med et kabel.

Den kablede model JBL Junior 320, har en fast lydstyrkegrænse på 85 dB for at beskytte børns hørelse. Denne model kan således ikke styres via nogen app.

(Foto: JBL)

Sjov indpakning

JBL har også tænkt på, at emballagen skal være sjov. Æsken kan omdannes til et stativ til telefon eller tablet og leveres med klistermærker og farverige bogstaver, så børnene kan gøre produktet til deres eget. Det er også mere bæredygtigt, fordi æsken undgår at blive til forurenende affald.

JBL Junior-hovedtelefonerne kommer i legende farver og er udstyret med større knapper, der er nemme at bruge. Vi bliver lovet en klar og sikker lyd med komfort og holdbare materialer.

JBL_JR-320 Blue&Pink
(Foto: JBL)

JBL Junior: Priser og tilgængelighed

De nye JBL Junior-hovedtelefoner forventes at være tilgængelige i butikkerne fra november 2024 og er prissat til 599 kroner for Junior 470NC, 399 kroner for Junior 320BT og 249 kroner for den kablede Junior 320.

Mere info her

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sonys flagskibs-hovedtelefoner i ny udgave

Her er Audezes vildeste elektrostater

Sony udvider LinkBuds-serien: Hørepropper til en travel hverdag

Denne leverer bedre Bluetooth-lyd fra din iPhone

Her er Marshalls nye flagskib inden for hovedtelefoner

Retro - men topmoderne DAC fra FiiO

Her kan du hænge dine hovedtelefoner

Her er Genelecs første hovedtelefoner

Billige trådløse hovedtelefoner til børn

Professionelle hovedtelefoner til en rar pris

AirPods får ANC - og AirPods Pro bliver høreapparat

Beyerdynamic udfordrer Sony og Bose

Lyd & Billede