TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

JBL Tour Pro 3: Hørepropper med avanceret opladningsetui

JBL Tour Pro 3 er deres mest avancerede trådløse hørepropper til dato. Med et endnu smartere opladningsetui end før.

Skrevet af / 21/08/2024 - 11:05
JBL Tour Pro 3: Hørepropper med avanceret opladningsetui

Ikke overraskende ligner JBL Tour Pro 3 en videreudvikling af forgængeren Tour Pro 2. Men det er kun på ydersiden, da den nye model ifølge virksomheden er blevet designet helt fra bunden.

Dobbelte drivere for bedre lyd

For første gang i et JBL TWS-produkt har Tour Pro 3 dobbelte drivere med en balanceret armatur til de højere frekvenser for bedre klarhed og lavere forvrængning, mens en 11 mm dynamisk driver giver en kraftig bas.

“Begge drivere har deres egen forstærker og deres egen DAC for at holde dem helt adskilt og få den mest præcise lyd”, siger Mikael Herje, Category Director of Global Communications for Wearables hos JBL, i en samtale med journalisten.

Annonce
JBL Tour Pro 3 buds
(Foto: Geir Gråbein Nordby)

Adaptiv støjreduktion

Aktiv støjreduktion er også blevet forbedret siden sidst.

– Vi har implementeret en ny adaptiv støjreduktion, der fungerer i realtid. Den lytter kontinuerligt og justerer filtrene i overensstemmelse hermed. Den foretager 57.000 målinger hvert sekund for at analysere din øregang, tjekke for lydlækage og hele tiden opdatere sig selv ud fra dine omgivelser og den situation, du befinder dig i, siger Herje.

Endnu smartere opladningsetui

Den mest iøjnefaldende funktion ved Tour Pro 3 er det særlige opladningsetui. Tour Pro 2 kom med noget helt nyt, nemlig et etui med en touchscreen, hvor brugeren kunne foretage indstillinger, som normalt ville kræve, at man åbnede mobilappen. I Tour Pro 3 er etuiet blevet endnu smartere.

Først og fremmest er touchskærmen 30 procent større og måler nu 1,45 tommer. Her kan man se batteristatus og sangoplysninger, og den har flere funktioner end tidligere. Som noget nyt i år fungerer etuiet også som en trådløs lydsender.

Herje uddyber:

– Du kan tilslutte opladningsetuiet til næsten alle typer lydkilder med det medfølgende kabel, og det vil så fungere som en sender til dine hørepropper. Når du slutter etuiet til en lydkilde, overtager det automatisk sendefunktionen. Det betyder, at hørepropperne forbindes fra f.eks. din telefon direkte til etuiet, så du kan streame musik fra den tilsluttede lydkilde.

Funktionen kan også bruges sammen med samtaleplatforme som Teams og Zoom ved at forbinde et USB-C-kabel mellem etuiet og pc’en og bruge hørepropperne som et kontorheadset. Opkaldskvaliteten vil så være bedre end med standard Bluetooth, fordi etuiet og hørepropperne er parret med en højere båndbredde, end standard Bluetooth tillader.

JBL Tour Pro 3 smart case
Auracast kan aktiveres direkte på etuiet. (Foto: Geir Gråbein Nordby)

Auracast og multipoint-forbindelse

JBL går dog et skridt videre med understøttelse af den nye Auracast-teknologi. Det gør det muligt at dele lydindhold med andre kompatible enheder i nærheden. Teknologien forventes at blive mere udbredt, så du f.eks. kan oprette forbindelse til et af de mange TV’er på en pub eller i et fitnesscenter eller til PA-systemet i en lufthavn.

Med multipoint-forbindelse kan du desuden være forbundet til to enheder på samme tid, f.eks. din mobiltelefon og en Auracast-udsendelse.

Ladeetuiet kan også omdannes til en Auracast-sender, der sender lyden fra en analogt tilsluttet lydkilde til flere modtagere – som også skal have Auracast-understøttede hovedtelefoner.

JBL Tour Pro 3 case & buds
Skærmen kan tilpasses med det ønskede baggrundsbillede. (Foto: Geir Gråbein Nordby)

Tilpasning og komfort

For at opnå en optimal pasform medfølger der silikonepuder i fem størrelser samt et sæt puder i hukommelsesskum. Brugere kan også tage en personlig høretest via appen for at skræddersy deres lydoplevelse.

JBL Tour Pro 3: Pris og tilgængelighed

JBL Tour Pro 3 vil være tilgængelig fra slutningen af september 2024 med en vejledende udsalgspris på 2.499 kroner. Vi har allerede modtaget et par til test og kan ikke vente med at lære hørepropperne bedre at kende.

Mere info: dk.jbl.com

 

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billige trådløse hovedtelefoner til børn

Professionelle hovedtelefoner til en rar pris

AirPods får ANC - og AirPods Pro bliver høreapparat

Beyerdynamic udfordrer Sony og Bose

Lover episk højopløst lyd

Disse hovedtelefoner er ikke som nogen andre

DJ-hovedtelefoner uden spor af snor

Valnød og træ: Billige hovedtelefoner fra FiiO

De mest avancerede hørepropper

Bowers & Wilkins vil i din lomme

Googles nye hørepropper er smartere og mere støjsvage

Billige hørepropper vi ser frem til

Scroll to Top