Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Lige til at bade med

Vandtætte hovedtelefoner er ikke almindeligt, men Sonys nye hørepropper kan du svømme med.

Skrevet af / 04/09/2018 - 20:18
Lige til at bade med

De er ikke alene vandtætte; Sony WF-SP900 er også trådløse og så små, at der er plads til dem i en ladeæske, som er lille nok til at være i lommen.

Da Bluetooth fungerer dårligt under vand, kan man lagre musikken i proppernes 4 gigabyte interne hukommelse. Det rækker til ca. 900 sange, som kan afspilles både over og under vand, uden at mobilen behøver at være involveret.

De spiller i op til seks timer på en opladning og kommer med små bøjler (i tre størrelser), der fæstnes på propperne, så de ikke falder ud, når man træner.

(Foto: Sony)

For at de ikke skal falde ud og synke til bunds, når man svømmer med dem, er propperne også hægtet sammen med et lille kabel rundt om nakken. IP-certificering (IPX5/8) betyder, at de kan tåle ned til to meters dybde, og de kan også bruges i saltvand.

(Foto: Sony)

Hørepropperne kan styres med en app (Headphone Connect), hvor man bl.a. kan justere lyden. Og med Ambient Sound-mode kan man høre lyd udefra uden at skulle tage propperne ud af ørerne.

Sony WF-SP900 kommer til november og vil koste ca. 2.300 kroner.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top