annonce

Nye top-hovedtelefoner fra B&W

Bowers & Wilkins præsenterede nye ANC-modeller og nogle interessante in-ear-modeller.

Foto: John Alex Hvidlykke, L&B
annonce

Fire nye hovedtelefoner var på menuen, da Bowers & Wilkins torsdag inviterede til lancering af nyheder. Lanceringen fandt sted i Londons City-distrikt.

Som man kunne forvente, var der nye ANC-modeller på programmet. Støjreducerende luksus-hovedtelefoner er den store slagmark blandt hovedtelefonproducenter lige nu, og Bowers & Wilkins’ hidtidige ANC-topmodel, PX, havde to år på bagen.

B&W PX5 on-ear med ANC. Foto: John Alex Hvidlykke, L&B

 

Nyhederne har fået navnene PX7 og PX5, og er henholdsvis en over-ear og en on-ear-model. Begge med ANC. Begge lover også trådløs overførsel i HD-kvalitet takket være  en ny aptX Adaptive-codec. Stilmæssigt ligner de nye modeller B&W PX, men der eksperimenteres med nye materialer i form af kulstof/plast-composit, som skulle være lige så solidt som aluminium, men langt lettere, og nanocoating på stoffet, som skal gøre det modstandsdygtigt overfor vand, snavs og olie.

Topmodellen PX7, over-ear med ANC og en pris, der matcher andre luksushovedtelefoner med støjdæmpning. Foto: John Alex Hvidlykke, L&B

 

Vi hørte begge modeller kort på pressemødet, og uden ar kunne sige noget definitivt om kvaliteten, lød det helt sikkert lovende. Vi vender tilbage med tests, når testeksemplarerne ankommer. Skandinaviske priser er ikke kendt endnu, men PX7 skal koste EUR 399, og PX5 EUR 299.

Bowers & Wilkins viste også to trådløse in-ear-hovedtelefoner, PI3 og PI4. Designet er sporty på en måde, vi ikke før har set fra B&W (som ikke har lavet hovedtelefoner i dette segment tidligere), men der gemmer sig interessant teknologi bag den pangfarvede gummicoating: Propperne er tovejs med en dynamisk driver til bassen og et balanceret element til diskanten. Og med separate forstærkere til hvert element! De lød umiddelbart så godt, at man næsten kunne overveje at tage en løbetur…

annonce
Sportshovedtelefoner fra B&W. Det er da en nyhed. Og med bi-amping! Foto: John Alex Hvidlykke, L&B

 

annonce

Ingen true wireless

Noget, som vi til gengæld ikke fik at se, var true wireless-hovedtelefoner, som er den næststørste slagmark, efter ANC. Der bliver givetvis arbejdet på sagen i Bowers & Wilkins’ udviklingsafdeling – men ingen produkter i denne omgang. Meldingen er, at det ikke er lykkedes at opnå tilstrækkelig god synkronisering mellem de to kanaler til at opfylde firmaets kvalitetskrav.

Vi så også nye modeller i Formation-serien, som lød rigtig lovende. Dem vender vi tilbage til, når vi har mere information.

Nye modeller i Formation-serien. Foto: John Alex Hvidlykke, L&B

annonce
Lyd & Billede præciserer, at rejseomkostningerne til denne reportage blev betalt af producenten.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

Begynd nedtællingen: Nu kommer Disney+ til Danmark!

Denne DAC er virkelig unik

Loewe genopstår

6 billige trådløse bordhøjttalere

Boykot: Huawei skaber alternativ til Google Maps

Creative vender tilbage til rødderne - med et lydkort til konsoller

Så let er det at lave dronevideoer

Droneflyvning bliver ikke meget lettere eller sjovere end dette.

Dette Leica-kamera mangler noget

Ny læk: Nu ved vi stort set alt om Samsung Galaxy S20

Sådan bliver OnePlus' nye 120 Hz Fluid Display

Superlet Hasselblad-objektiv

Fjernbetjening til Sony-kameraer

Nu lukker butikkerne

Fjernbetjening til Sony-kameraer

Sonys håndgreb har fjernstyring af kameraet og er også et praktisk bordstativ.