TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sony LinkBuds Fit, LinkBuds Open og LinkBuds Speaker

Sonys nye hørepropper lover perfekt pasform og er designet til folk med en aktiv livsstil.

Skrevet af / 01/10/2024 - 18:01
Sony LinkBuds Fit, LinkBuds Open og LinkBuds Speaker

Sony meddelte i dag, at de udvider deres populære LinkBuds-sortiment med flere nye produkter. Blandt nyhederne finder vi de trådløse hørepropper LinkBuds Fit og LinkBuds Open, samt den bærbare højttaler LinkBuds Speaker. Produkterne skal være specielt designet til personer med en aktiv livsstil.

LinkBuds-serien blev lanceret i 2022 og skilte sig ud fra mængden med et specielt ringdesign på hørepropperne. Disse modeller er designet med særligt fokus på bærekomfort over længere tid, men også til at kunne høre omgivelserne, når det er nødvendigt, så du kan være både “online og offline” uden at skulle tage stikket ud.

Åbne hørepropper

De nye modeller bevarer konceptet fra de originale LinkBuds, med et særligt ringdesign, der gør det nemmere at høre lyd fra omgivelserne.

Når du bruger trådløse, støjreducerende ørepropper på vej til arbejde eller skole, har du sikkert oplevet, at de med tiden løsner sig eller bliver ubehagelige. Man bliver naturligvis mindre opmærksom på lyde fra omverdenen, og at det kan være svært at føre en samtale. Nogle gange er det jo også dét, man gerne vil have, men det kan samtidig være besværligt at skulle tage hørepropperne ud og ind hver gang man skal noget andet. Det er dét, LinkBuds-serien skal hjælpe med.

Læs også Disse hørepropper bliver aldrig svedige Sony introducerer et helt nyt koncept med de åbne hørepropper LinkBuds.

LinkBuds Fit: lover bedst mulig pasform

Sony LinkBuds Fit (Foto: Sony)

LinkBuds Fit er designet til at give “uovertruffen komfort” og kommer med nyudviklede støtter (Fitting Supporters), der holder dem ekstra fast på plads i ørerne. Der medfølger også ørepuder til hørepropperne i forskellige størrelser. LinkBuds Fit har både støjreduktion og omgivelseslyd (Ambient Sound Mode). Lydkvaliteten skal der også være sørget godt for, angiveligt med ekstra klar lyd i samtaler. Både enheden (Dynamic Driver X) og lydprocessoren (Integrated Processor V2) er hentet fra topmodellen WF-1000XM5.

Annonce

LinkBuds Open: sørger for at du er tilsluttet og tilgængelig

LinkBuds Open er designet med åben ring, som holder dig tilsluttet til dine omgivelser. De har såkaldte Fitting Supporters, som gør at de skal være komfortable at have i ørerne hele dagen. (Foto: Sony)

LinkBuds Open har et åbent ring-design, som mens du har dem på skal holde dig endnu mere opmærksom på dine omgivelser – når du har behov for det. De bruger en specialdesignet 11 mm “smultringformet” driverenhed, der er åben i midten. Ifølge Sony skal dette hjælpe med at opretholde “lydtransparens,” så du kan høre verden omkring dig.

Du skal altså kunne høre, når nogen siger dit navn, mens du er i en samtale, og stadig kunne holde kontakt med dine venner, mens du hører musik. Vi er lidt spændte på, hvor godt dette vil fungere i praksis.

LinkBuds Open har også Adaptive Volume Control, en smart funktion, der automatisk optimerer volumen baseret på omgivelserne. Det vil sige automatisk lavere volumen på stille steder og højere volumen på støjende steder.

Begge modeller kommer i en række farver, så de passer til enhver stil. Sony fortsætter også samarbejdet med kunstneren Olivia Rodrigo på LinkBuds-serien, derfor vil også LinkBuds Fit og LinkBuds Open være tilgængelige i Olivias lilla signaturfarve.

Læs også Olivia Rodrigo-version af Sonys glimrende hørepropper En Olivia Rodrigo-version af Sony LinkBuds S er nu tilgængelig. I en slags pink og lilla marmorfinish, med sin egen lydsignatur.

LinkBuds Speaker

(Foto: Sony)

 

LinkBuds Speaker er et nyt medlem af familien, som er lavet specielt til at supplere hørepropperne efter behov. Den skal være designet til at give den bedst mulige samtalekvalitet – angiveligt den bedste af alle trådløse Sony-højttalere hidtil. Højttaleren lover lang batterilevetid (op til 25 timer) og har en praktisk bærestrop. Den er IPX4-certificeret, så den også kan bruges i nærheden af vand. Tilgængelig i lys grå og sort.

Sony introducerer en funktion kaldet Auto Switch, der gør det muligt at skifte lydafspilningen hurtigt og sømløst mellem hørepropperne og højttaleren. Denne funktion præsenteres i forbindelse med den fornyede Sound Connect-app fra Sony. Nye funktioner som Quick Access og Auto Play kan også styres via app’en. Disse vil også være kompatible med både LinkBuds Fit, LinkBuds Open, LinkBuds S, WF-1000XM5 og WH-1000XM5.

Pris og tilgængelighed

• LinkBuds Fit er tilgængelige fra oktober med en anbefalet udsalgspris på 1600 kr.
• LinkBuds Open er tilgængelige fra oktober med en anbefalet udsalgspris på 1600 kr.
• LinkBuds Speaker er tilgængelig fra oktober med en anbefalet udsalgspris på 1500 kr.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sony udvider LinkBuds-serien: Hørepropper til en travel hverdag

Denne leverer bedre Bluetooth-lyd fra din iPhone

Her er Marshalls nye flagskib inden for hovedtelefoner

Retro - men topmoderne DAC fra FiiO

Her kan du hænge dine hovedtelefoner

Her er Genelecs første hovedtelefoner

Billige trådløse hovedtelefoner til børn

Professionelle hovedtelefoner til en rar pris

AirPods får ANC - og AirPods Pro bliver høreapparat

Beyerdynamic udfordrer Sony og Bose

Lover episk højopløst lyd

Disse hovedtelefoner er ikke som nogen andre

Scroll to Top