annonce

“Lille” 4K-tv fra Bang & Olufsen

IFA 2016

BeoVision Horizon skal kunne bruges til lidt af hvert.

Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Billede

Når den billigste model på 40” koster 23.405 kroner, så ved du, at tv’et kommer fra Bang & Olufsen. De har i dag på IFA-messen i Berlin lanceret BeoVision Horizon, som er et 4K UHD-tv baseret på Android TV-platformen.

Ifølge B&O er BeoVision Horizon “designet til at opfylde alle de krav om fleksibilitet, tilkoblings- og placeringsmuligheder samt ekstraordinær kvalitet, som hører en moderne livsstil til. En livsstil, hvor hjemmet har forskellige roller og hurtigt skal tilpasse sig forandringerne i de daglige rutiner.” som der står i pressemeddelelsen.

Marie Kristine Schmidt, Corporate Vice President. Head of Brand, Design & Marketing hos Bang & Olufsen, præsenterer BeoVision Horizon på årets IFA-messe. Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Billede
Marie Kristine Schmidt, Corporate Vice President. Head of Brand, Design & Marketing hos Bang & Olufsen, præsenterer BeoVision Horizon på årets IFA-messe. Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Billede

“BeoVision Horizon handler om fleksibilitet og tilkoblings- og placeringsmuligheder, om at skabe sociale rum og dele store oplevelser. Dette 4K UHD-tv samler alt i én dynamisk og smuk løsning, som giver dig en ekstraordinær, men alligevel afslappet og uhøjtidelig tv-oplevelse,” sagde Marie Kristine Schmidt, Vice President for Brand, Design & Marketing, blandt andet, da hun præsenterede tv’et på pressemødet på IFA, hvor Bang & Olufsen udstiller for første gang i mere end ti år.

Foto: B&O
Foto: B&O

Tv’ets panel er omgivet af en sort aluminiumsramme, som nærmest forsvinder, når man ser tv’et forfra, men alligevel medvirker til at give skærmen perspektiv og dybde – og får tv’et til at opleves som et møbel snarere end et stykke elektronik. Under skærmen sidder en række med aluminiumslameller, som dækker for de indbyggede højttalere (2 x 2.5″ drivere hver med 30W forstærker).

Som nævnt kommer BeoVision Horizon med 4K-panel (100 Hz LCD-panel med direct LED), og derudover har det integeret stereolyd. Udover Android TV-platformen understøtter tv’et også Google Cast.

BeoVision Horizon fås med hhv. 40" og 48" panel. Foto: B&O
BeoVision Horizon fås med hhv. 40″ og 48″ panel. Foto: B&O

B&O sender to modeller på markedet. Førnævnte på 40” til 23.495 kroner og en lidt større 48”-model til 33.995 kroner. Man får en BeoRemote One baseret på Bluetooth med i prisen.

BeoVision Horizon kan integreres fuldstændigt med alle Multiroom produkter fra Bang & Olufsen og B&O PLAY og har plads til enten en harddisk eller et Apple TV indeni.

annonce

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
annonce

Læs også

Ny læk: Nu ved vi stort set alt om Samsung Galaxy S20

S20 og S20+ ligner hinanden, mens S20 Ultra får en gigantisk skærm og Samsungs bedste kamera til dato.

Sådan bliver OnePlus' nye 120 Hz Fluid Display

Den kommende OnePlus 8-serie får formentlig ny skærmteknologi.

Fjernbetjening til Sony-kameraer

Sonys håndgreb har fjernstyring af kameraet og er også et praktisk bordstativ.

Nu lukker butikkerne

Efter 27 år lukker Bose 119 butikker på verdensplan.

Alt-i-en-afspiller fra Mark Levinson

Mark Levinsons kommende afspiller opfylder tre krav.

Speedy Gonzales

Sony a9 II frister sportsfotograferne med verdens bedste autofokus.

B&O’s tredje forsøg med true wireless

Beoplay E8 3rd Generation er mindre end forgængerne. Alligevel har de mere kraft og bedre batterilevetid.

Opgradér lyden med en ny pickup

Rega har tweaket en af deres bedste MC-pickupper.

Seriøs pladespiller du har råd til

På CES-messen lancerede Audio-Technica en ny topmodel i deres budgetserie, nemlig AT-LPW50PB.

B&O’s omsætning falder som en sten

Efter flere nedjusteringer så det seneste halvår endnu sløjere ud for det danske flagskib.