Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

iPhone 6S – her er alle rygterne

Hvad tror vi, og hvad ved vi om Apples næste iPhone?

Skrevet af / 06/05/2015 - 17:47
iPhone 6S – her er alle rygterne

CNET har i anledning lavet en oversigt over rygterne om den kommende iPhone, som med al sandsynlighed – i hvert fald hvis Apple holder sig til den normale tidsplan – vil blive lanceret i september måned.

Dog vil vi allerede om godt en måned, når WWDC løber af stabelen mellem den 8. og den 12. juni, få den første konkrete, officielle information, da Apple plejer at bruge udviklerkonferencen til at præsentere den nyeste iOS-version for deltagerne og offentligheden. Eventuelle nye funktioner i iOS version 9 vil også være fingerprej om funktioner i den kommende iPhone.

Læs også: Nyt Apple TV på vej

Indtil da kan vi hygge os med rygterne, som for nogles vedkommende er temmelig løse, mens andre virker sandsynlige.

Designet vil givetvis ikke ændre sig det store. Gør Apple, som de plejer, så bliver årets modeller snarere en opgradering end egentligt nye produkter. Sådan har det været de sidste fem års tid, hvor Apple først kom med iPhone 4 i 2010, iPhone 4S i 2011, iPhone 5 i 2012, iPhone 5S og 5C i 2013 og senest med iPhone 6 og 6 Plus i 2014. Der er dog et rygte om, siger CNET, at Apple vil lancere en iPhone 6C, der kan blive en lille, billig 4” model. Nye farver som pink eller sågar ægte guld som Apple Watch Edition er også en mulighed.

Kommer iPhone 6S også i en møgdyr Edition-version med ægte guldlegering som Apple Watch?
Kommer iPhone 6S også i en møgdyr Edition-version med ægte guldlegering som Apple Watch?

Den næste processor vil efter alt at dømme blive en Apple A9, og den vil blive produceret af Samsung.

Allerede før lanceringen af iPhone 6 troede vi, at denne model ville få en skærm fremstillet i det ultrarobuste safirglas. Det blev som bekendt ikke tilfældet, men det bliver det formentlig på iPhone 6S, mener CNET. Force Touch-teknologi, der kan genkende hvor hårdt brugeren trykker på skærmen, er også en realistisk mulighed al den stund, at Apple allerede har lanceret Force Touch på Apple Watch og den nye MacBook.

Rygter om kameraet er taget til, efter Apple for blot et par uger siden købte det israelske firma LinX, der har udviklet et mobilkamera, der kan fotografere med flere forskellige blændetal. Det kan muliggøre billeder af enestående høj kvalitet, så det bliver især spændende at se, om Apple vil kunne nå at implementere LinX-teknologien i det kommende iPhone-kamera.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top