Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Masser af trådløs lyd fra Jabra

Smidige trådløse ørepropper og en kraftkarl af en Bluetooth-højttaler med gummisål.

Skrevet af / 10/01/2014 - 08:24
Masser af trådløs lyd fra Jabra

Jabras små trådløse Solemate-højttalere er hårdføre og praktiske. Nu får de en storebror, som logisk nok hedder Solemate Max. Den har det samme formsprog som lillebrødrene, og er lige som dem beskyttet mod vand og vejr og dagligdagens knubs. Den vejer et par kilo, men har et solid håndtag, som gør det let at hanke op i den og tage den med. Batteritiden er opgivet til 14 timer og den kan også lade din mobil, så du ikke løber tør for musik på halvvejen.

jabra-soulmate-max

Fire fremadrettede højttalerenheder, samt et specielt tilpasset bagudvendt baselement (vi gætter på en slaveenhed) sørger for en kraftfuld lyd fra en forholdsvis lille højttaler. Kommer ud i januar for en pris, som nok lander lige under 3.000 kroner.

Jabra præsenterede også et par nye trådløse ørepropper. Rox Wireless har en solid ledning, som kan lægges rundt om nakken.

jabara-rox-wireless

De er desuden fulde af smarte funktioner, for eksempel er de magnetiske, så man kan hæfte ørepropperne sammen, når de ikke bruges. Og de går automatisk i strømsparemodus. Den ene proppen har en mikrofon til trådløs mobilsnak. Rox Wireless oplades med et mikro USB-kabel, som gemmes i den anden øreprop. De er støv- og vandbeskyttede, og batteritiden er 5,5 timer.

Kommer i februar, og koster ca. 1.000 kroner.

jabra.dk

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top