Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Solid billig-tablet fra Lenovo

Til 1.500 kroner får man meget tablet for pengene med TAB S8 fra kinesiske Lenovo.

Af / 05/09/2014 - 17:00
Solid billig-tablet fra Lenovo

Der findes et utal af Android-tablets til under 2.000 kroner, men Lenovo TAB S8 til en forventet dansk pris på 1.500 kroner virker som et langt dyrere produkt. Vi prøvede den nye Android-tablet på Lenovos stand på IFA-messen i Berlin, og blev positivt overraskede over det enkle design og den lækre byggekvalitet.

DSC01339

Skærmen er på 8” og kommer med en opløsning på 1920 x 1200 pixel, hvilket er bedre end Full HD, og ved første øjekast – og med det forbehold at lysforholdene på en messe er meget unaturlige – virkede billedkvaliteten imponerende god. Især til prisen.

Der er indbygget et 1,6 megapixel HD-kamera i tablettens frontpanel, som giver mulighed for at videochatte. Vender man TAB S8 om på bagsiden, vil man opdage et 8 megapixel kamera. Den lave blænde på f2,2 sikrer, at man kan tage skarpe fotos selv i dæmpet lys.

lenovotab_s8

Annonce

Lenovo TAB S8 er den første Android-baserede 8” tablet fra Lenovo, og den kommer med Intel Atom-processor. Den fås desuden i en variant med 4G/LTE – det er dog Wi-Fi-modellen, der koster 1.500 kroner – samt 2 GB RAM og 16 GB indbygget lager, der kan udvides via microSD-kort på op til 32 GB. Den vejer 300 g og er 7,9 mm tyk.

Med lidt held vil Lenovo TAB S8 kunne købes i de danske butikker allerede i løbet af september.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede