Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Toughphone uden kompromis

CAT har lanceret ny robust smartphone med 4G/LTE.

Af / 08/09/2014 - 09:13
Toughphone uden kompromis

Med Android version 4.4 KitKat, 4,7” skærm med 720p HD-opløsning, 1,2 GHz quad-core processor og 8 GB lagerplads, der kan udvides via microSD-kort er CAT S50 en smartphone med fornuftige specifikationer. Ikke noget prangende, men en god mobil i mellemklassen.

Det særlige ved S50 er så, at den stort set er umulig at ødelægge.

DSC01353

Vi har tidligere testet CAT B15Q, som vi gav fem stjerner og roste for sin robusthed kombineret med en fornuftig hastighed, men B15Q måtte nøjes med 3G-teknologi og var altså ikke ideel for dem, som gerne vil have gavn af den hurtige 4G/LTE-netværksteknologi.

CAT S50 tilbyder dermed som den første toughphone fra engelsk Bullit Mobile, der producerer CAT-telefonerne på licens, både 4G/LTE og de robuste egenskaber, som gør toughphones til noget ganske særligt.

Annonce

Læs også: Telefoner til fiskere, frømænd og fummelfingre

Udover at være IP67-certificeret, hvilket gør telefonen støv- og vandtæt, er den nemlig også klassificeret som MIL SPEC 810G, hvilket gør den egnet til militær brug og blandt andet betyder, at den kan klare temperaturer ned til minus 25 grader og tabes fra 1,8 meters højde uden at få en skramme.

DSC01351

CAT S50 kommer i butikkerne til oktober og vil koste EUR 479. En nøjagtig dansk pris kender vi endnu ikke.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede