Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Apple lancerer ny iPad mini

Hele tre år efter den sidste model er Apple endelig klar med en opdateret udgave af firmaets mindste tablet.

Af / 15/10/2024 - 15:28
Apple lancerer ny iPad mini

Apple er klar med den syvende udgave af iPad mini, og rent optisk er der ingen forskel på den nye tablet og forgængeren, iPad mini 6 fra 2021. Skærmen er således den samme 8,3″ IPS-skærm, som man fik med i købet for tre år siden.

Nyhederne skal findes under skærmen, hvor Apple nu har sat en A17 Pro-chip til at drive værket. Det er samme processor, som man finder i Apple-produkter som iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Hastigheden kommer altså næppe til at fejle noget.

Læs også Den perfekte formfaktor? Den nye iPad mini er ikke for alle og enhver, men for dig, der kan lide det kompakte format, er den det bedste tablet-køb, du kan gøre.

I forhold til iPad mini fra 2021 skal den nye model få en dobbelt så hurtig ‘Neural Engine’ samt 30 procent højere CPU-ydeevne, og den nye processor sikrer også, at iPad mini 7 understøtter Apple Intelligence, når Apples AI-funktioner på et tidspunkt når frem til brugerne.

Den nye iPad mini understøtter også Apple Pencil Pro. (Foto: Apple)

Blandt øvrige nyheder er Wi-Fi 6E, og så understøtter den nye iPad mini kun eSIM. Det er slut med bruge fysisk SIM-kort med modeller, der kan bruge både Wi-Fi og 5G.

Læs også Denne iPhone kan du godt springe over Apple iPhone 16 Pro Max er selvsagt et glimrende produkt i høj kvalitet og med tårnhøj ydelse. Men ideerne mangler, ikke mindst fordi Apple Intelligence foreløbig glimrer ved sit fravær.

Pris og tilgængelighed.

Apples nye iPad mini kan bestilles nu og leveres fra d. 23. oktober med iPadOS 18 og enten 128 GB, 256 GB eller 512 GB indbygget lager.

Annonce

Den fås i farverne blå, lilla, stjerneskær og space grey fra 4.499 kroner for Wi-Fi-modellen og 5.999 kroner for Wi-Fi + Cellular-modellen.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opdateret iPad mini får A17 Pro-chip

Lækage afslører iPhone SE-detaljer

Google AI nu i Motorola-mobiler

Mediatek ruster sig til AI-mobiler

Verdens tyndeste iPhone næste år?

Google aflytter din Pixel

Nu rulles tyverisikring til Android ud

Oura Ring 4 med betydelige forbedringer

Åh nej, Samsung One UI 7 kommer først i 2025

Xiaomi lancerer klapmobil og erklærer krig mod Samsung

Samsung opgraderer Fan Edition-serien med Galaxy S24 FE

Nye Xiaomi-mobiler med Leica og MediaTek

Lyd & Billede