TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Apple Watch 10 med opdateret design

Jubilæumsmodellen blev ikke så revolutionerende som vi havde håbet, og Ultra 3 fik vi heller ikke.

Skrevet af / 09/09/2024 - 20:56
Apple Watch 10 med opdateret design

Apple Watch har stort set haft det samme design hele tiden, med kun trinvise forbedringer. Men rygterne har i årevis talt om, at Apple selvfølgelig benytter lejligheden til at komme med et helt nyt design til jubilæumsmodellen Apple Watch X. I aften fik vi endelig resultatet at se. Og jo, det var da endnu en gradvis forbedring…

Bedre betragtningsvinkel (Screenshot: Apple)

Den store nyhed er, at de har formået at gøre skærmen 30 procent større, hvilket betyder, at den faktisk er lidt større end på Watch Ultra. Skærmen har også fået en meget bedre betragtningsvinkel, så du får bedre lysstyrke, når du ikke ser på den direkte forfra. Uret skal også være mere energieffektivt, hvilket gør det muligt at opdatere skærmen meget oftere i always-on tilstand.

Endelig titanium

Behageligt nok er stålmodellen nu skiftet ud med titanium, hvilket gør den 20 procent lettere. Den kommer i farverne titanium, guld og mørkegrå. Med matchende urrem.

Annonce
Screenshot: Apple

Uret er også blevet 10 procent tyndere med en tykkelse på kun 9,7 mm. Den har fået en ny metalbagside, hvor antennen med succes er blevet indbygget. Der tilslutter du opladeren som normalt, som nu takket være større spoler kan levere en hurtigere opladning, hvor 30 minutter er nok til at lade den op til 80 procent.

Screenshot: Apple

På indersiden finder vi S10-systemkredsløbet med en 4-kernet neural motor til at køre AI-funktioner hurtigere og lette maskinlæring. Det hjælper blandt andet med en ny støjreduktion for klarere lyd.

Screenshot: Apple

Den store nyhed blandt funktionerne er, at den kan genkende, at du lider af søvnapnø. En sygdom, der er 80 procent udiagnosticeret blandt befolkningen. Uret leder efter vejrtrækningsforstyrrelser under søvn og udfører ugentlige analyser. Den har også en dybdemåler og kan vise dig vandtemperaturen, når du dykker.

Screenshot: Apple

Apple Watch Ultra

Til i hvert fald vores overraskelse blev der ikke lanceret noget Watch Ultra 3! I stedet fik vi en ny finish til Ultra 2 – sort titanium. Som får et nyt sort titanium milanese loop armbånd. Dejligt, men vi ville gerne have set noget mere spændende.

Watch Ultra 2 black titanium (Screenshot: Apple)

Priser og tilgængelighed

Apple Watch 10 fås fra 3.599 kroner.
Med mobilopkopling: 4.499 kroner.

Apple Watch Ultra 2 i den nye finish fås fra 7.199 kroner.

Alle modeller kan forudbestilles fra i dag og er i butikkerne fra d. 20 september.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xperia får AI-billedredigering

Det sagde Apple ikke i tirsdags: Oplader med op til 45 watt

Huawei lancerer tredelt foldbar mobil

Din nye iPhone 16 får ikke Apple Intelligence

Så er Bluetooth 6 ankommet!

Ingen store iPhone-overraskelser fra Apple

Her er det nye Apple Watch 10

Hvor er opladeren henne?

Honor lancerer hidtil tyndeste foldbare smartphone

Mobil der kan repareres og ombygges

Efter opdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke længere skrue op og ned for lyden med din iPhone

Scroll to Top