TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Apples Vision Pro oplever markant fald i salgstal

Ifølge en ny rapport fra markedsanalysefirmaet IDC oplever Apple et betydeligt fald i salget af deres Mixed Reality-brille.

Skrevet af / 12/07/2024 - 12:06
Apples Vision Pro oplever markant fald i salgstal

Efter en lovende start tidligere på året er salget af Apple Vision Pro i USA nu faldet med op til 75%.

Apple formåede ikke at sælge 100.000 enheder i det første kvartal efter lanceringen, og prognoser for tredje kvartal estimerer kun omkring 19.000 solgte enheder i USA, mens det globale salg vil nå lige over 80.000 enheder. Det skriver erhvervsmediet Bloomberg, der citerer en ny rapport fra markedsanalysefirmaet IDC.

Læs også Apple Vision Pro - Her er anmeldernes dom! Apple Vision Pro kommer i butikkerne i morgen. Her kan du læse de vigtigste pointer fra de første anmeldelser.

De første anmeldelser af Vision Pro roste teknologien, men påpegede samtidig, at prisen på 3.500 dollars var for høj, og at enheden var ubehagelig at bære over længere tid. Og der gik da heller ikke lang tid, efter Apple Vision Pro blev tilgængelig i de amerikanske butikker, før brugerne begyndte at returnere de futuristiske briller.

Succes for Vision Pro, uanset prisen, vil i sidste ende afhænge af de tilgængelige indholdsmuligheder. Når Apple udvider produktet til internationale markeder, er det afgørende, at der også er lokale indholdsmuligheder tilgængelige,” siger Francisco Jeronimo, Vice President hos IDC, ifølge Bloomberg.

Markedsanalytikerne fra IDC mener dog, at en billigere version af Vision Pro kan genoplive interessen næste år. IDC forventer, at denne version vil koste det halve og sandsynligvis rammer markedet i 2025.

 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mobil der kan repareres og ombygges

Efter opdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke længere skrue op og ned for lyden med din iPhone

Samsungs nye foldbare mobiler er et kæmpe flop

Motorola lancerer to nye prisbillige modeller i Edge-familien

Garmin fēnix får AMOLED-skærm

Nye detaljer om iPhone 16 Pro og 16 Pro Max

Årets mest lyserøde mobil

ZTE K1 Pro smart-ur til børn

Oplad alle gadgets samtidig

Oplad mobilen på fire et halvt minut

Styr mobilen med øjnene

Scroll to Top