annonse
annonse
annonse

Det er nu du skal købe iPad

Hvis du går med planer om at købe en ny tablet, så er tiden inde.

Man skal ikke besøge mange butikker eller søge meget online for at forstå, at det er Apples iPad, der er sagen for de fleste. De dominerer markedet med tablets, der passer til alle, men nogle af dem var begyndt at virke forældede.

Sidste år udsendte Apple to lynhurtige, men svinedyre professionelle udgaver af de to største iPad-modeller. Nu kommer de to mindste og billigste også i nye versioner.

iPad mini og Apple Pencil

iPad mini med sin 7,9 tommers skærm er den mindste og mest handy. Den er også billigst, men det er længe siden, den var bedst. Mini-udgaven blev sidste gang opdateret for to år siden, men nu kommer der en kraftigere udgave med bedre skærm og understøttelse af Apple Pencil.

Læs testen af iPad 9,7″ her

(Foto: Apple)

Apple kalder deres bedste skærme Retina-skærme, og den nye 2019-model af iPad mini har fået en 25 procent mere lysstærk skærm med bedre farvegengivelse og True Tone, der tilpasser farverne til det omgivende lys.

Nyt er også muligheden for endelig at bruge Apple Pencil, som er umådelig praktisk til alt muligt fra tegning til retouchering af fotos.

Annonse: Artikkelen fortsetter nedenfor

En ny A12 Bionic-processor siges at gøre mini tre gange hurtigere end før og ni gange hurtigere til grafikprocessering.

Priser

iPad mini er i salg nu, i grå, sølv- eller guldfarvet og med enten 64 eller 256 gigabyte lagerplads. Prisen starter ved 3.399 kroner med Wi-Fi, men uden 4G mobildata og springer til 4.499 kroner med understøttelse af SIM-kort og 4G mobildata.

iPad Air

Den klassiske iPad-model blev omdøbt til Air efter en slankekur for nogle år siden. Nu kommer der en helt ny iPad Air med en større 10,5 tommers skærm, kraftigere processor og selvfølgelig understøttelse af Apple Pencil.

(Foto: Apple)

Den slanke Air-model har også fået Apples A12-processor, som ifølge Apple har avanceret maskinlæring og Core ML for bedre ydelse på Augmentet Reality. Den nye True Tone Retina-skærm har 2224 x 1668 pixel opløsning (264 ppi) og P3 farverum, og burde derfor være velegnet som værktøj.

Ikke kun for fotografer, men også til tegning, modellering og grafisk arbejde.

(Foto: Apple)

Priser

iPad Air er også til salg nu, i de samme farver som iPad mini og med 64 eller 256 gigabyte lager. Prisen er 4.299 kroner for den enkleste Wi-Fi-udgave, mens Air-udgaven med Wi-Fi og 4G mobildata starter på 5.399 kroner.

Meget, men stadig et godt stykke under den tilsvarende iPad Pro.

Bemærk, at de nye mini og Air kun understøtter første generation af Apple Pencil og ikke den mere avancerede udgave, der er tilpasset iPad Pro.

(Foto: Apple)

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Man skal ikke besøge mange butikker eller søge meget online for at forstå, at det er Apples iPad, der er sagen for de fleste. De dominerer markedet med tablets, der passer til alle, men nogle af dem var begyndt at virke forældede.Sidste år udsendte Apple to lynhurtige, men svinedyre professionelle udgaver af de to største iPad-modeller. Nu kommer de to mindste og billigste også i nye versioner.

iPad mini og Apple Pencil

iPad mini med sin 7,9 tommers skærm er den mindste og mest handy. Den er også billigst, men det er længe siden, den var bedst. Mini-udgaven blev sidste gang opdateret for to år siden, men nu kommer der en kraftigere udgave med bedre skærm og understøttelse af Apple Pencil.Læs testen af iPad 9,7" her[caption id="attachment_93869" align="alignnone" width="989"] (Foto: Apple)[/caption]Apple kalder deres bedste skærme Retina-skærme, og den nye 2019-model af iPad mini har fået en 25 procent mere lysstærk skærm med bedre farvegengivelse og True Tone, der tilpasser farverne til det omgivende lys.Nyt er også muligheden for endelig at bruge Apple Pencil, som er umådelig praktisk til alt muligt fra tegning til retouchering af fotos.En ny A12 Bionic-processor siges at gøre mini tre gange hurtigere end før og ni gange hurtigere til grafikprocessering.

Priser

iPad mini er i salg nu, i grå, sølv- eller guldfarvet og med enten 64 eller 256 gigabyte lagerplads. Prisen starter ved 3.399 kroner med Wi-Fi, men uden 4G mobildata og springer til 4.499 kroner med understøttelse af SIM-kort og 4G mobildata.

iPad Air

Den klassiske iPad-model blev omdøbt til Air efter en slankekur for nogle år siden. Nu kommer der en helt ny iPad Air med en større 10,5 tommers skærm, kraftigere processor og selvfølgelig understøttelse af Apple Pencil.[caption id="attachment_93870" align="alignnone" width="989"] (Foto: Apple)[/caption]Den slanke Air-model har også fået Apples A12-processor, som ifølge Apple har avanceret maskinlæring og Core ML for bedre ydelse på Augmentet Reality. Den nye True Tone Retina-skærm har 2224 x 1668 pixel opløsning (264 ppi) og P3 farverum, og burde derfor være velegnet som værktøj.Ikke kun for fotografer, men også til tegning, modellering og grafisk arbejde.[caption id="attachment_93871" align="alignnone" width="989"] (Foto: Apple)[/caption]

Priser

iPad Air er også til salg nu, i de samme farver som iPad mini og med 64 eller 256 gigabyte lager. Prisen er 4.299 kroner for den enkleste Wi-Fi-udgave, mens Air-udgaven med Wi-Fi og 4G mobildata starter på 5.399 kroner.Meget, men stadig et godt stykke under den tilsvarende iPad Pro.Bemærk, at de nye mini og Air kun understøtter første generation af Apple Pencil og ikke den mere avancerede udgave, der er tilpasset iPad Pro.[caption id="attachment_93872" align="alignnone" width="989"] (Foto: Apple)[/caption]
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Nu tjener Power penge For første gang i kædens historie har Power overskud i regnskabet.
Acer går efter Apple New York: Efter succes med at nå gamerne, vil Acer nu have fat på de kreative brugere.
Test
Leica Q2
Verdens bedste ­kompaktkamera

Når kun det bedste er godt nok, kan Leica Q2 være svaret.

Gruppetest
7 væghøjttalere
Hæng lyden op på væggen

Hvorfor acceptere middelmådig lyd, bare fordi du ikke vil have store, prangende højttalere i stuen?

Samsungs super selfie-kamera Den nye A-serie går fra budget til luksus med heldækkende skærm og vendbart tripelkamera.
Test
Sony Xperia 10 Plus
Aflangt langskud

Trods sin 21:9-skærm har Xperia 10 Plus for mange kompromiser til at overbevise.

Samsung Galaxy Fold kan bestilles om 14 dage Danmark er blandt de første lande i verden, hvor Samsung Galaxy Fold kommer til salg.
Test
Motorola moto G7 Plus
Kongen af mellemklassen

Motorola moto G7 Plus taler til fornuften. Selvfølgelig er flagskibsmodellerne på markedet bedre, men de er også tre gange dyrere.

Her er IKEAs smart-højttalere Til sommer kommer højttalerne Symfonisk, som er resultatet af et samarbejde med Sonos.
Åbent kontorlandskab? Disse hovedtelefoner lover evig lykke Logitech lancerer to modeller til dig, der er generet af støj i kontorlokalerne.
Spejlrefleks? Nej, prøv igen Panasonic Lumix G90 er lidt ud over det sædvanlige.
77″ trylleri fra B&O Kan man skjule et tv på næsten to meter i diagonalmål? Bang & Olufsen gør et overbevisende forsøg på det.
Test
Avantgarde Acoustic Zero TA XD
Fuldfed forhammer

Kan nogen få naboerne til at holde kæft? Jeg prøver at høre musik her!

annonse
Test
Canon RF 28-70 mm f/2 L USM
Perfektioneret lysstærk zoom

Du har ikke set magen. Det har vi heller ikke. Canons massive 28-70 mm er simpelthen for sej.

Kan du gætte hvad det er? Det er en McIntosh, men det er ikke en forstærker ...
Gruppetest
Tre Gaming headsets
Strid i familien

Logitech vs. Logitech. Har du brug for den dyreste model for at vinde, eller er den billigste i virkeligheden bedst?

Test
Rega Aura MC
En analog åbenbaring

Rega Aura MC er phono-trinet, der laver guld ud af sort vinyl.

Laptopfølelse på iPad Pro Beskyttelse og bagbelyst tastatur til de nye iPad Pro-modeller.
Test
Huawei P30 Pro
Vildeste mobilkamera nogensinde!

Huawei P30 Pro er den bedste kameramobil på markedet og placerer igen Huawei solidt på kameratronen, hvor de har siddet sikkert siden sidste år.

Test
Argon Audio Forte A4
Over deres klasse

Argons billige minihøjttalere leger David mod Goliat med testerens stereoanlæg.

Kamera med printer Canon Zoemini udskriver dine billeder.
B&O og Rimowa rejser på business class Lancerer eksklusiv flightcase til Beoplay H9i.
Tesla bygger fabrik i Norge Skal køre på batterier og vandkraft. Det berømte vandfald Vøringsfossen lægges i rør.
Test
Pinell Supersound 301
Velklingende bordradio

Pinell Supersound lever op
til sit navn med bedre lyd
end konkurrenterne.

Test
Netgear Orbi Voice RBK50V
En meshforståelse

Mesh-netværk inklusive Alexa-højttaler? Lyder smart, men Netgear Orbi Voice RBK50V er en god idé, der er dårligt udført.

Klassisk rock på biblioteket Oplev vintage high-end på biblioteket, og lyt til musik som på kult-barerne i Japan.
Support Abonnement

Vores kundecenter hjælper dig, hvis du har spørgsmål vedrørende dit abonnement. Du kan ringe til os eller sende en mail.

Support Tlf: 89 88 28 33 

 

Support email: abo@lydogbilde.no 
×
Modtag Lyd & Billedes Nyhedsbrev


×