annonse
annonse
annonse

Endnu mere for pengene med OnePlus 6T

Bedre kameraer, større batteri og fingeraftrykslæser under skærmen.

OnePlus fortsætter den høje takt på lanceringen af nye modeller. Det er kun et halvt år siden, vi fik OnePlus 6, men allerede nu er efterfølgeren OnePlus 6T her.

OnePlus 6T. (Foto: OnePlus)

På ydersiden noterer vi en lidt større AMOLED-skærm på 6,41 tommer med en opløsning på 2340 x 1080 pixel. Og i modsætning til de fleste andre nye mobiler, vi har set i år, er “hakket” – den udskæring i skærmen, hvor selfie-kameraet og sensorerne sidder – faktisk minimal på OnePlus 6T.

Minimalt hak på skærmen. (Foto: OnePlus)

På bagsiden er der ikke længere nogen fingeraftrykslæser. Den er det i stedet lykkedes at gemme under glasset på skærmen, ligesom på den nyligt præsenterede Huawei Mate 20 Pro.

Hvad der derimod er nyt på bagsiden, er de nye kameraer. Her finder vi et mere højopløst 20 megapixel kamera med bedre lysfølsomhed – hele f/1.7 – samt et på 16 megapixel med samme blændetal. Der er også arbejdet på softwaren, som nu skulle give endnu mindre billedstøj, mere præcis farvegengivelse og et større dynamisk omfang. Desuden er der tilføjet en indstilling til bedre natoptagelser samt kunstig belysning af portrætbilleder.

Dobbelt kamera, men ingen fingeraftrykslæser. (Foto: OnePlus)

På indersiden er batteriet vokset til 3700 mAh, hvilket giver 20 procent længere batterilevetid. Alligevel kan telefonen hurtigoplades til en hel dags brug på bare en halv time. Ydelsen skulle derimod være den samme, hvilket ikke er nogen ulempe, da den tidligere model var en af de hurtigste.

Med denne model følger OnePlus trenden med at skrotte hovedtelefonudgangen. Hvilket vi fik et forvarsel om, da de for nylig lancerede de glimrende trådløse hørepropper OnePlus Bullets Wireless.

(Foto: Lyd & Billede)

OnePlus 6T kommer til salg den 6. november i to farver, Mirror Black og Midnight Black, med 6-8 gigabyte hukommelse og 128-256 GB lagerplads. Priserne går fra 4.200 til 4.900 kroner.

 

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
OnePlus fortsætter den høje takt på lanceringen af nye modeller. Det er kun et halvt år siden, vi fik OnePlus 6, men allerede nu er efterfølgeren OnePlus 6T her. [caption id="attachment_84302" align="alignnone" width="800"] OnePlus 6T. (Foto: OnePlus)[/caption] På ydersiden noterer vi en lidt større AMOLED-skærm på 6,41 tommer med en opløsning på 2340 x 1080 pixel. Og i modsætning til de fleste andre nye mobiler, vi har set i år, er “hakket” – den udskæring i skærmen, hvor selfie-kameraet og sensorerne sidder – faktisk minimal på OnePlus 6T. [caption id="attachment_84303" align="alignnone" width="850"] Minimalt hak på skærmen. (Foto: OnePlus)[/caption] På bagsiden er der ikke længere nogen fingeraftrykslæser. Den er det i stedet lykkedes at gemme under glasset på skærmen, ligesom på den nyligt præsenterede Huawei Mate 20 Pro. Hvad der derimod er nyt på bagsiden, er de nye kameraer. Her finder vi et mere højopløst 20 megapixel kamera med bedre lysfølsomhed – hele f/1.7 – samt et på 16 megapixel med samme blændetal. Der er også arbejdet på softwaren, som nu skulle give endnu mindre billedstøj, mere præcis farvegengivelse og et større dynamisk omfang. Desuden er der tilføjet en indstilling til bedre natoptagelser samt kunstig belysning af portrætbilleder. [caption id="attachment_84304" align="alignnone" width="850"] Dobbelt kamera, men ingen fingeraftrykslæser. (Foto: OnePlus)[/caption] På indersiden er batteriet vokset til 3700 mAh, hvilket giver 20 procent længere batterilevetid. Alligevel kan telefonen hurtigoplades til en hel dags brug på bare en halv time. Ydelsen skulle derimod være den samme, hvilket ikke er nogen ulempe, da den tidligere model var en af de hurtigste. Med denne model følger OnePlus trenden med at skrotte hovedtelefonudgangen. Hvilket vi fik et forvarsel om, da de for nylig lancerede de glimrende trådløse hørepropper OnePlus Bullets Wireless. [caption id="attachment_84305" align="alignnone" width="800"] (Foto: Lyd & Billede)[/caption] OnePlus 6T kommer til salg den 6. november i to farver, Mirror Black og Midnight Black, med 6-8 gigabyte hukommelse og 128-256 GB lagerplads. Priserne går fra 4.200 til 4.900 kroner.  
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-