TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Foldbar Xiaomi Mix Flip lanceret

Udvider sortimentet med en mere traditionel foldbar mobil - med en skærm der skiller sig ud

Skrevet af / 22/07/2024 - 12:40
Foldbar Xiaomi Mix Flip lanceret

Vi har tidligere skrevet om Xiaomis foldbare Fold-modeller, hvoraf den fjerde i rækken netop er blevet lanceret. Sammen med den mere spektakulære model, der åbner sig som en bog, blev Xiaomi Mix Flip, en mere traditionel klaptelefon, lanceret for første gang. Det vil sige en direkte konkurrent til Samsung Galaxy Z Flip 6, den bedst sælgende serie af foldbare mobiler til dato.

Læs også Foldbar (næsten) uden at gå på kompromis Nu begynder det at ligne noget Samsung. En foldbar mobil, vi faktisk gerne vil have.

Det der umiddelbart skiller sig ud er, at Xiaomi har formået at få plads til en skærm på hele 4 tommer udvendigt, med en respektabel opløsning og lysstyrke. I modsætning til den mere beskedne 3,4-tommer skærm med lav opløsning og opdateringshastighed, der sidder på Samsungs tilsvarende model. De ser heller ikke ud til at have begrænset, hvilke apps der kan bruge skærmen. En anden fordel for Xiaomi.

(Screenshot: mi.com)

Den kinesiske producent ser heller ikke ud til at have sparet på kameraerne. Hovedkameraet har en 50 megapixel-sensor med Leica Summilux-optik, et samarbejde vi har set på tidligere Xiaomi-mobiler. Det har også et 50 megapixel telefoto-kamera med 2x zoom.
Indeni finder vi en Snapdragon 8 gen 3-processor, op til 16 GB hukommelse og 1 TB lagerplads samt et 4.750 mAh-batteri med 67 watt hurtigopladning.

Læs også Samsung er i fare for at Motorola overhaler indenom Klapmobiler har endnu ikke bidt sig helt fast, men frister mere og mere i takt med, at kvaliteten stiger.

Indtil videre sælges Xiaomi Mix Flip kun i Kina, men vi håber, at den også kommer til Skandinavien. På det kinesiske marked sælges den til 6.000 yuan svarende til knap 6.000 kroner.

Læs eventuelt mere hos Xiaomi (kinesisk)

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mobil der kan repareres og ombygges

Efter opdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke længere skrue op og ned for lyden med din iPhone

Samsungs nye foldbare mobiler er et kæmpe flop

Motorola lancerer to nye prisbillige modeller i Edge-familien

Garmin fēnix får AMOLED-skærm

Nye detaljer om iPhone 16 Pro og 16 Pro Max

Årets mest lyserøde mobil

ZTE K1 Pro smart-ur til børn

Oplad alle gadgets samtidig

Oplad mobilen på fire et halvt minut

Styr mobilen med øjnene

Scroll to Top