TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Garmin fēnix 8-serien får AMOLED-skærme

Den mest kraftfulde premiumserie fås med solcelleopladning eller bedre billedkvalitet.

Skrevet af / 29/08/2024 - 11:45
Garmin fēnix 8-serien får AMOLED-skærme

For et år siden lancerede Garmin fēnix 7, som på det tidspunkt havde fået en MIP-skærm med solcelleopladning og forbedret billedkvalitet. Men det var åbenbart ikke godt nok, for nu tilbydes 8-serien med en OLED-skærm til dem, der ikke har brug for ekstrem batterilevetid.

(Foto: Garmin)

Den seneste kollektion har ud over nye designfunktioner, sportsspecifikke forbedringer indenfor træning og praktiske kommunikationsværktøjer en smuk AMOLED-skærm eller en solopladet skærm med ekstra lang batterilevetid,” siger Dan Bartel, Global Sales Manager hos Garmin.

  • AMOLED eller solcelle: Vælg mellem en lysstærk AMOLED-skærm eller en altid tændt skærm med en solcelle, der kan udnytte solens kraft endnu bedre – fēnix 8 på 51 mm udnytter hele 50 procent mere solenergi end sin forgænger.
  • Holdbart design: Alle modeller har vandtætte metalknapper og et nyt sensordæksel, der beskytter mod stød og snavs. Urene er testet i henhold til amerikanske militærstandarder for varme-, stød- og vandmodstand.
  • Indbygget højttaler og mikrofon: Foretag og modtag telefonopkald, når dit ur er parret med en kompatibel smartphone. Visse stemmekommandoer som “start styrketræningsaktivitet«, “indstil en timer til 5 minutter”, “gem waypoint” og meget mere kan aktiveres direkte i uret – ingen telefonforbindelse er nødvendig.
  • Indbygget LED-lommelygte: Juster hurtigt og nemt lommelygtens lysstyrke direkte på displayet. Forskellige intensiteter, et rødt lys og en blinkende tilstand kan øge din synlighed i mørket.
  • Avanceret styrketræning: Bedre præstation med 4-6 ugers målrettet træningsplanlægning, der hjælper dig med at nå dine personlige mål. Desuden er der sportsspecifikke træningsprogrammer til alle atleter, herunder trailløbere, surfere, skiløbere og meget mere.
  • Dykkerkapacitet: Dyk med fēnix 8-serien. Den er klassificeret til 40 meter, har vandtætte metalknapper og understøtter scuba og apnø.
  • Garmin Messenger App: Kommuniker med familie og venner via tovejsbeskeder direkte på dit ur.
  • Avancerede kort og navigation: Se terrænkonturer på TopoActive-kort og få adgang til forprogrammerede kort over tusindvis af golfbaner og skisportssteder i hele verden. En ny kortgrænseflade gør det nemt for brugerne at tilpasse kortlagene, så de får endnu mere ud af deres navigation.
(Foto: Garmin)

Pris og tilgængelighed

Garmin fēnix 8-serien er tilgængelig nu med en startpris på 7.799 kroner.

Annonce
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Huawei lancerer tredelt foldbar mobil

Din nye iPhone 16 får ikke Apple Intelligence

Så er Bluetooth 6 ankommet!

Ingen store iPhone-overraskelser fra Apple

Her er det nye Apple Watch 10

Hvor er opladeren henne?

Honor lancerer hidtil tyndeste foldbare smartphone

Mobil der kan repareres og ombygges

Efter opdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke længere skrue op og ned for lyden med din iPhone

Samsungs nye foldbare mobiler er et kæmpe flop

Motorola lancerer to nye prisbillige modeller i Edge-familien

Scroll to Top