TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Huawei Watch GT 5 og GT 5 Pro lanceret

Stilfulde ure med bedre sensorer end nogensinde og med imponerende batteritid.

Af / 19/09/2024 - 17:24
Huawei Watch GT 5 og GT 5 Pro lanceret

Det er kun et år siden, at vi blev præsenteret for Huawei Watch GT 4, og nu er det allerede tid til efterfølgeren. Ud over de forventede opgraderinger får vi ikke kun den almindelige GT-model, men langt om længe også Pro-modellen. Huawei lancerer også en rigtig flot model af Ultimate-uret.

Foto: Jonas Ekelund, L&B Home

GT 5 har et nyt design med en mere kantet urkrans (bezel) til dem, der ikke kun vil være stilfulde, men også se seje ud. Indvendigt har uret opdaterede sensorer, som takket være smart optisk teknologi ikke påvirker hinanden, så man derfor opnår betydeligt bedre nøjagtighed i målingerne. Opdateret er også GPS-funktionen, som med nye antenner er snublende tæt på de førende konkurrenter i branchen. Og selvfølgelig er softwaren blevet opgraderet, så man kan holde endnu bedre styr på sit helbred og sin kondition. Få alt at vide om uret i morgen, når vi offentliggør vores test.

Foto: Jonas Ekelund, L&B Home

Huawei lancerer nu også en lækker grøn variant af Ultimate-uret. Det får også golffunktionen fra GT 5 og har en eksklusiv adventurefunktion til dem, der kan lide at begive sig ud i vildmarken. Den holder styr på terrænet og hjælper dig med at vende tilbage til dit udgangspunkt, så du ikke behøver at bekymre dig om at fare vild.

Huawei lancerer også Health+-tjenesten globalt, som holder et vågent øje med dit helbred og coacher dig til at nå dine træningsmål. Ved køb af et af de nye ure får man en prøveperiode med tjenesten.

Foto: Jonas Ekelund, L&B Home

Hvis du læser dette fra Finland, kan du også nyde godt af det nye Watch D2, som bruger en oppustelig urrem til at måle dit blodtryk. Det måler det endda under søvnen, da blodtrykket naturligvis varierer i løbet af døgnet.

Annonce

En ny MatePad Pro og MatePad 12 X blev også vist frem, men vi ved ikke, hvornår eller om disse tablets kommer til Skandinavien.

Pris og tilgængelighed

GT5 koster fra 2.199 – 2499 kroner uanset farve.
GT5 Pro koster 3.299 kroner i sort og 3.999 kroner i titanium.
GT5 Pro 42mm i keramisk materiale starter ved 4.899 kroner.

Lyd & Billede præciserer, at rejseomkostningerne til denne reportage blev betalt af producenten.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Åh nej, Samsung One UI 7 kommer først i 2025

Xiaomi lancerer klapmobil og erklærer krig mod Samsung

Samsung opgraderer Fan Edition-serien med Galaxy S24 FE

Nye Xiaomi-mobiler med Leica og MediaTek

HarmonyOS nu på egne ben

Xiaomi nummer 2 i august

Huaweis nye generation af ure

Android 15 er på trapperne

Oplev musikken med dine sanser

iOS 18 er klar til download

Gemini Live er nu for alle med Android

Xperia får AI-billedredigering

Scroll to Top