TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

IFA 2024: Honor lancerer foldbar Magic V3 i Europa

Her er mobilen, der skal overbevise dig om, at foldbare mobiler er fremtiden.

Skrevet af / 05/09/2024 - 18:31
IFA 2024: Honor lancerer foldbar Magic V3 i Europa

Honor Magic V3 blev lanceret i Kina i juli måned, få dage efter den foldbare Samsung Galaxy Z Fold 6, men europæiske Honor-fans har måttet vente indtil i dag på at få bekræftet, at Honors superslanke foldbare mobil også kommer i de europæiske butikker.

Honor præsenterede mobilen på en stor pressekonference på elektronikmessen IFA 2024 i Berlin, hvor Honor-topchef George Zhao gjorde meget ud af at understrege alle forskellene på Honor Magic V3 og den største konkurrent på markedet, førnævnte Galaxy Z Fold 6.

Honor Magic V3
Honor Magic V3 er i skrivende stund verdens tyndeste foldbare smartphone. Den måler blot 9,2 mm i sammenklappet tilstand. (Foto: Peter Gotschalk)

Først og fremmest, forklarede han, er Magic V3 den tyndeste foldbare smartphone nogensinde. Den måler da også blot 9,2 mm i sammenklappet tilstand (til sammenligning måler Galaxy Z Fold 6 hele 12,1 mm) og 4,35 mm, når den er udfoldet. Vægten er på 226 gram.

Annonce

Den foldbare OLED-skærm er på 7,92″ med 2.344 x 2.156 pixel opløsning, en maksimal lysstyrke på 1.600 nit og en dynamisk opdateringfrekvens på 120 Hz. Den ydre OLED-skærm er på 6,43″ (hvilket giver Magic V3 en større yderskærm end skærmen på Samsung Galaxy S24) med en opløsning på 2.376 x 1.060 pixel og ligeledes en dynamisk opdateringsfrekvens på op til 120 Hz.

Honor Magic V3
Den foldbare OLED-skærm måler 7,92″. (Foto: Peter Gotschalk)

Under skærmen er Honor Magic V3 bestykket med en Snapdragon 8 Gen 3-processor samt 12 GB RAM og 512 GB indbygget lager. Dertil kommer et batteri på 5.150 mAh, der kan oplades med op til 65 watt eller trådløst med op til 50 watt.

Kameraet består af tre linser: 50 Mp vidvinkel (Sony IMX906, f/1.6), 40 Mp 112° ultravidvinkel med optisk billedstabilisering og endelig en 50 Mp periskop-telelinse med LiDAR og 3,5x optisk zoom. Dertil kommer to separate frontkameraer i hhv. den foldbare og den ydre skærm, begge på 20 Mp.

Honor Magic V3
Mens frontskærmen er på 6,43″ – og i et relativt bredt format, der gør den reelt brugbar som smartphone-skærm. (Foto: Peter Gotschalk)

Honor Magic V3 har mange af de samme, tildels AI-drevne, kamerafunktioner som Honor Magic6 Pro og Honor 200 Pro. Herunder Harcourt-portrætfunktionen samt “AI Motion Sensing Capture”, der ved hjælp af bevægelsesregistrering automatisk tager billeder, f.eks. når en person hopper eller bevæger sig.

Blandt andre AI-muligheder er den samme live-oversættelses-funktion, som vi kender fra Galaxy Z Fold 6, hvor mobilen i realtid oversætter det, man siger, og samtalepartneren både kan lytte til oversættelsen kan læse det oversatte på den ydre skærm.

Honor Magic V3
Honor Magic V3 fås i tre farver, bl.a. såkaldt Reddish Brown. (Foto: Peter Gotschalk)

Pris og tilgængelighed

Honor Magic V3 kommer i tre farver, Reddish Brown, Green og Black, til en pris på EUR 1.999. En præcis dato og en dansk pris kender vi endnu ikke.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xperia får AI-billedredigering

Det sagde Apple ikke i tirsdags: Oplader med op til 45 watt

Huawei lancerer tredelt foldbar mobil

Din nye iPhone 16 får ikke Apple Intelligence

Så er Bluetooth 6 ankommet!

Ingen store iPhone-overraskelser fra Apple

Her er det nye Apple Watch 10

Hvor er opladeren henne?

Honor lancerer hidtil tyndeste foldbare smartphone

Mobil der kan repareres og ombygges

Efter opdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke længere skrue op og ned for lyden med din iPhone

Scroll to Top