Apple

Salgsstart om godt en uge.
forfatter

Det er det amerikanske websted 9to5mac.com, som citerer “adskillige kilder”, der altså har oplyst, at Apples nye kæmpe-tablet med 12,9” skærm, iPad Pro, vil blive tilgængelig både online og i fysiske butikker fra onsdag den 11. november.

Også Apple Pencil og Smart Keyboard kommer til salg i næste uge. Foto: Apple
Også Apple Pencil og Smart Keyboard kommer til salg i næste uge. Foto: Apple

Også diverse tilbehør som Apple Pencil og Smart Keyboard får salgsstart samme dag.

iPad Pro kun med Wi-Fi og 32 GB lager vil koste USD 799, mens modellen med 128 GB lager og både Wi-Fi og 4G/LTE vil komme til at koste over USD 1.000 svarende til rundt regnet 7.000 kroner.

Bemærk at disse rygter alle drejer sig om en evt. salgsstart i USA. Om Danmark vil være med i den første bølge af lande, hvor iPad Pro bliver lanceret, er tvivlsomt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.