Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Lækage afslører detaljer om den næste iPhone SE

Billeder af et cover til mobilen bekræfter nogle rygter, men afkræfter andre.

Af / 14/10/2024 - 15:40
Lækage afslører detaljer om den næste iPhone SE

For dem, der ikke har brug for det nyeste og bedste, men stadig vil have en Apple-mobiltelefon, har iPhone SE længe været det perfekte valg. Den seneste model blev lanceret i 2022, men fordi den allerede var baseret på ældre teknologi, er den begyndt at føles gammel og træt. Rygterne siger, at der kommer en opdatering næste år, men der er delte meninger om, hvilke moderniseringer den vil få. For nylig er der dog lækket billeder af, hvad der hævdes at være covers til iPhone SE 4.

Læs også En chokerende mobil Apples nye iPhone SE er som en tidsrejse i den forkerte retning.

Det, der straks viste sig at være forkerte gæt, var, at den ville få den action-knap, der blev introduceret med sidste års iPhone 15 Pro-modeller. Men skallen viser et hul til den samme gamle mute-knap. Der har også været optimistiske gæt på, at den ville få en kameraknap ligesom iPhone 16, men der er ikke noget hul til en sådan i de viste covers.

Annonce

Til gengæld viser de lækkede covers en større åbning til kameraerne, hvilket giver plads til, at iPhone SE 2025 kan blive den første model med to kameraer. Rygterne siger også, at den vil få en designopdatering i stil med iPhone 14, hvilket vil betyde, at den endelig vil droppe hjemknappen og skifte til FaceID til identifikation. Den vil sandsynligvis også opgive de gamle LCD-skærme til fordel for en moderne OLED-skærm, måske endda i en større størrelse. Om dette er tilfældet, kan dog ikke konkluderes ud fra coveret.

Læs også Denne iPhone kan du godt springe over Apple iPhone 16 Pro Max er selvsagt et glimrende produkt i høj kvalitet og med tårnhøj ydelse. Men ideerne mangler, ikke mindst fordi Apple Intelligence foreløbig glimrer ved sit fravær.

Den normalt velinformerede Mark Gurman hos Bloomberg siger, at det sandsynligvis bliver den første billige Apple-mobiltelefon med tilstrækkelig kraft til Apple Intelligence. Google viste, at sådan noget er muligt med sin Pixel 8a. Det ville i så fald betyde, at iPhone SE 4 kommer med den kraftige A18-chip og 8 GB hukommelse.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lækage afslører iPhone SE-detaljer

Google AI nu i Motorola-mobiler

Mediatek ruster sig til AI-mobiler

Verdens tyndeste iPhone næste år?

Google aflytter din Pixel

Nu rulles tyverisikring til Android ud

Oura Ring 4 med betydelige forbedringer

Åh nej, Samsung One UI 7 kommer først i 2025

Xiaomi lancerer klapmobil og erklærer krig mod Samsung

Samsung opgraderer Fan Edition-serien med Galaxy S24 FE

Nye Xiaomi-mobiler med Leica og MediaTek

HarmonyOS nu på egne ben

Lyd & Billede