Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Microsoft Office nu klar til Android-mobiler

Fra i dag kan Word, Excel og Powerpoint downloades gratis til din Android smartphone.

Skrevet af / 24/06/2015 - 18:28
Microsoft Office nu klar til Android-mobiler

Efter at Microsoft Office har været tilgængelig til Android-tablets og alle iOS-enheder ganske længe er turen endelig kommet til Android-baserede smartphones. Det meddelte Microsoft i dag i en pressemeddelelse.

“Vi har brugt feedback’en fra de mange preview-brugere til at finpudse de enkelte apps. Blandt andet har vi gjort det nemmere at integrere til andre populære apps – fx Google Drive og Box – ligesom vi har gjort det lettere og mere intuitivt at navigere i menuer og funktioner,” står der blandt andet.

Blandt vigtige funktioner er muligheden for at redigere i dokumenter direkte fra mobilen – med samme redigeringsværktøjer, som man kender fra pc-versionen af Office – og så muligheden for at vise Powerpoint-præsentationer direkte fra sin smartphone. Man kan simpelthen vise sin præsentation trådløst fra mobilen til skærmen i møde- eller klasselokalet – og det endda med de samme slide-overgange og animationer, som hvis man havde brugt sin pc.

2015 Jun 16 Office for Android phone GA - Word Screenshot

Office til Android er endvidere integreret med adskillige cloud-tjenester. Ikke blot Microsofts egen OneDrive, men også Dropbox, Google Drive og Box.

Word, Excel og PowerPoint til Android kan hentes gratis nu i Google Play. Herunder kan du se en præsentationsvideo om de nye apps.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

0
Lyd & Billede
Scroll to Top