TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nyeste foldbare Galaxy-modeller sælger dårligt

Færre end 300.000 eksemplarer af Samsung Galaxy Z Fold 6 solgt på verdensplan.

Skrevet af / 30/08/2024 - 12:12
Nyeste foldbare Galaxy-modeller sælger dårligt

Foldbare smartphones er ikke specielt populære på vores breddegrader, hvor de blot udgør få procent af det samlede mobilmarked. I asiatiske lande som Kina og Sydkorea er foldemobiler som Samsungs Galaxy Z Fold- og Galaxy Z Flip-serier væsentligt mere populære.

Læs også Samsung Galaxy Z Fold 6 er en smartphone til de få Samsung Galaxy Z Fold 6 forfiner den foldbare formfaktor med bedre skærm, hurtigere ydelse og AI. Men den koster derefter.

Derfor må det være en streg i regningen for den koreanske elektronikgigant, at salget af Samsungs nyeste foldbare flagskibsmodel, Galaxy Z Fold 6, åbenbart er ganske elendigt. Det hævder i hvert fald X-brugeren Ice Universe, der plejer at være en pålidelig kilde, når det gælder intern sladder fra den koreanske mobilproducent.

Således skal Samsung i de første to uger, efter Galaxy Z Fold 6 kom på markedet, blot have solgt 270.000 enheder af den foldbare smartphone, hvilket er mindre end hvad forgængeren solgte.

Sidste år solgte Samsung 700.000 eksemplarer af Galaxy Z Flip 5 inden for de første par uger efter lanceringen, mens salgstallet for Galaxy Z Fold 5 var 300.000 enheder. Og det vel at mærke alene i Sydkorea.

Dermed er et globalt salgstal på 270.000 enheder af Galaxy Z Fold 6 ikke noget godt tegn for Samsungs store satsning på foldbare smartphones.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xperia får AI-billedredigering

Det sagde Apple ikke i tirsdags: Oplader med op til 45 watt

Huawei lancerer tredelt foldbar mobil

Din nye iPhone 16 får ikke Apple Intelligence

Så er Bluetooth 6 ankommet!

Ingen store iPhone-overraskelser fra Apple

Her er det nye Apple Watch 10

Hvor er opladeren henne?

Honor lancerer hidtil tyndeste foldbare smartphone

Mobil der kan repareres og ombygges

Efter opdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke længere skrue op og ned for lyden med din iPhone

Scroll to Top