TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OnePlus lancerer Open Apex Edition

Den foldbare OnePlus Open kommer nu i en opgraderet version i en ny dybrød farve og med ekstra meget hukommelse.

Skrevet af / 07/08/2024 - 16:44
OnePlus lancerer Open Apex Edition

Vi var så begejstrede for OnePlus’ første foldbare smartphone, OnePlus Open, at vi kårede den som Årets Bedste i 2023. Og mens vi venter på en 2’er, har OnePlus opgraderet sidste års model med en ny dybrød farve, Crimson Shadow, samt en række tekniske forbedringer.

Læs også Denne foldbare mobil er OnePlus’ svendestykke Med OnePlus Open giver det foldbare format pludselig mening.

Først og fremmest kommer den nye OnePlus Open Apex Edition nu med hele 16 GB RAM samt med vanvittige 1 TB lagerplads. Derudover bliver Apex Edition udstyret med en særlig sikkerhedschip, certificeret med CC EAL5+, der skal sikre hardwarebeskyttelse af brugerens personlige oplysninger.

Blandt chippens funktioner er en såkaldt VIP-tilstand. Funktionen aktiveres via telefonens Alert Slider og har til formål at øge brugerens privatliv og datasikkerhed. Ifølge OnePlus deaktiverer VIP-tilstanden alle mikrofoner og kameraer på enheden, når den er aktiveret. Derudover hævder virksomheden, at funktionen begrænser reklamesporing gennem chip-niveau kryptering.

Annonce

Den nye Crimson Shadow-farve er inspireret af Hasselblads 503CW 60 Years Victor Red Edition og kombinerer en dybrød nuance med metalliske detaljer.

OnePlus Open Apex Edition
(Foto: OnePlus)

Samarbejdet mellem Hasselblad og OnePlus er en ægte synergi. At se, hvordan OnePlus har integreret vores kameraer i deres nyeste produkter, føles som at åbne en længe ventet gave. Hasselblad 503CW 60 Years Victor Red Edition er en sand klassiker med sine ikoniske bordeaux-røde læderdetaljer, der står i smuk kontrast til de elegante, metalliske sølvelementer. Vi er begejstrede for at se denne tidløse farvekombination genskabt i OnePlus Open Apex Edition,” fortæller Bronius Rudnickas, der er Global Marketing Manager hos Hasselblad.

Pris og tilgængelighed

OnePlus oplyser, at detaljer om pris og tilgængelighed vil blive offentliggjort d. 27. august.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er det nye Apple Watch 10

Hvor er opladeren henne?

Honor lancerer hidtil tyndeste foldbare smartphone

Mobil der kan repareres og ombygges

Efter opdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke længere skrue op og ned for lyden med din iPhone

Samsungs nye foldbare mobiler er et kæmpe flop

Motorola lancerer to nye prisbillige modeller i Edge-familien

Garmin fēnix får AMOLED-skærm

Nye detaljer om iPhone 16 Pro og 16 Pro Max

Årets mest lyserøde mobil

ZTE K1 Pro smart-ur til børn

Scroll to Top