TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Få fuld adgang til alt LB+ indhold

Nyhed

Oura Ring 4 bliver mere komfortabel og præcis

Den populære smart-ring afhjælper nogle problemer, men ikke den største ulempe.

Af / 04/10/2024 - 16:50
Oura Ring 4 bliver mere komfortabel og præcis

Efter smart-ure forventes smart-ringe at blive den næste store ting, da de appellerer til dem, der ikke ønsker at gå med store, nørdede ure. En lille, diskret ring kan derimod bruges til at holde styr på motion og sundhed. Mens vi venter på Samsung Galaxy Ring, er det finske firma Oura allerede klar med generation 4 af sin smart-ring.

Læs også Nyhed: Samsung lancerer Galaxy Ring i udvalgte lande Desværre må Danmark undvære Samsungs smarte sundhedsring i første omgang.

Allerede med generation 3 var man nået langt, men der var et par kritikpunkter. For det første passede den ikke til alle fingre, men fireren fås i både mindre og større størrelser og dækker nu størrelserne 4-15. Hele ringen er nu også lavet af titanium.

oura ring 4 press 2
Foto: Oura

En stor udfordring var selvfølgelig, at nøjagtigheden af målingerne ikke altid var den bedste, når man brugte en statisk metode til målingerne. I Oura Ring 4 bruger man i stedet en smart måling, der dynamisk tilpasser sig forholdene.

SS Blog3
Foto: Oura

Et andet irritationsmoment for nogle var, at sensorerne stak en millimeter ud på indersiden, hvilket ikke altid var så behageligt. I den nye model flugter sensorerne med ringens overflade, hvilket giver en mere behagelig pasform. De har også formået af forbedre batteritiden med en dag.

Naturligvis er app’en også blevet forbedret med nye funktioner og forbedrede målinger.

Annonce

Hvad der derimod ikke er forsvundet, er kravet om et abonnement på 70 euro årligt, som man skal huske at tage højde for, når man beregner den samlede pris.

Pris og tilgængelighed

Oura Ring 4 er tilgængelig nu for mellem 400 og 550 euro afhængigt af finish.

Læs mere hos Oura

(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kæmpe læk afslører Sony Xperia 1 VII før tid

Energimærkning for mobiltelefoner

One UI 7 kommer hurtigere end forventet

Google præsenterer Android 16 d. 13. maj

CMF Phone 2 Pro lanceret

Årets Motorola-modeller er her

Holdbar tablet og mobil fra Samsung

Sådan ser Pixel Watch 4 ud

Sporingstag til alle

Trumps told får Apple til at hente 1,5 millioner iPhones fra Indien til USA

OnePlus Watch 3 kan købes nu

Spørg din smartphone om hvad du ser