Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

NYHED

Samsung Galaxy Fold er endelig klar!

Samsung har løst “de fleste problemer” med den foldbare skærm.

Skrevet af / 19/06/2019 - 14:53
Samsung Galaxy Fold er endelig klar!

Både Samsung og Huawei har haft store problemer med deres kommende foldbare smartphones. Huawei har således netop meddelt, at firmaet må udsætte deres foldbare mobil, Huawei Mate X, til september på grund af problemer med skærmen, mens Samsung tilbage i april måtte trække stikket og droppe lanceringen af Galaxy Fold blot få dage før, mobilen skulle have været i butikkerne.

Men nu er der godt nyt til dem, der havde tænkt sig at investere i Samsungs 15.000 kroner dyre foldbare smartphone. Ifølge det koreanske medie The Investor har Kim Seong-cheol, vicedirektøren for Samsung Display – dét datterfirma, som leverer skærmene til Samsung Galaxy Fold – i går på en konference i Sydkorea udtalt, at Samsung Galaxy Fold er klar til at komme på markedet.

“De fleste af skærmproblemerne er blevet løst,” sagde han således i en tale til The Korean Information Display Society, og skal man tro The Investor vil Galaxy Fold ramme butikkerne i løbet af juli måned.

I god tid før Samsung forventes at lancere sin næste flagskibsmobil, Galaxy Note 10, der forventes at blive præsenteret for pressen i løbet af august. Helt præcis den 7. august, skriver CNET.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

0
Lyd & Billede
Scroll to Top