TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

HyperJuice sparer plads i bagagen

HyperJuice lader dig lade op til fire gadgets på én gang uden tabe pusten.

Skrevet af / 17/08/2024 - 10:00
HyperJuice sparer plads i bagagen

Hvis du har brug for at have strøm på en stribe gadgets, mens du er på farten, rækker én oplader ikke. Og opladeren til bærbare PC’er, fylder ofte en del.

Targus, der har lavet nørd-tilbehør, såsom PC-tasker, i en menenskealder, har et pladsbesparende bud på en løsning, via sit Hyper-brand.

Den nye HyperJuice GaN-serie kan oplade op til fire enheder på samme tid – og med op til 100 watt samlet effekt. Takket være ny halvlederteknologi har det desuden været muligt at gøre adapteren mindre end vanligt uden at gå på kompromis med enhedens ydeevne eller strømkapacitet.

Annonce

Opladerne fås i en 70 W-udgave med tre USB-strømudtag og en 100 W med fire udtag. Og skal opladeren med på udlandsrejse, behøver man ikke anskaffe et adapterstik. Der medfølger nemlig udskiftelige stik, der fungerer med stikkontakter i over 150 lande.

Opladerne tilpasser sig i realtid for at levere optimal strøm til hver enhed med intelligent hurtigopladning, hvilket betyder, at de leverer varierende mængder strøm afhængigt af enhedens behov, op til den maksimale effekt for hver port.

(Foto: Hyper)

Hvad er GaN?

GaN (galliumnitrid) er er et halvledermateriale, som er mere energieffektivt end traditionelle siliciumbaserede halvledere, hvilket muliggør opladere med højere effekt på mindre plads. Galiumnitrid er også det halvledermateriale, der bruges i blå lysdioder.

(Foto: Hyper)

Tilgængelighed og pris

Opladerne kan købes nu.

HyperJuice GaN 70W koster ca. 600 kroner.
HyperJuice GaN 100W koster ca. 850 kroner.

Mere info: Targus

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xperia får AI-billedredigering

Det sagde Apple ikke i tirsdags: Oplader med op til 45 watt

Huawei lancerer tredelt foldbar mobil

Din nye iPhone 16 får ikke Apple Intelligence

Så er Bluetooth 6 ankommet!

Ingen store iPhone-overraskelser fra Apple

Her er det nye Apple Watch 10

Hvor er opladeren henne?

Honor lancerer hidtil tyndeste foldbare smartphone

Mobil der kan repareres og ombygges

Efter opdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke længere skrue op og ned for lyden med din iPhone

Scroll to Top