Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Tyverisikring til Android kommer snart

Din Android-mobiltelefon får både forebyggende og reaktive tyverisikringsfunktioner.

Af / 07/10/2024 - 15:05
Tyverisikring til Android kommer snart

Tilbage i maj annoncerede Google sine planer om at beskytte Android-mobiler bedre mod tyveri. Funktionerne er blevet testet i begrænset omfang, men nu er det tid til, at tyveribeskyttelsen rulles ud til alle brugere.

Tyverisikringen starter allerede, før der sker noget, for at gøre det mindre interessant at forsøge at stjæle Android-mobiler. Det handler om at gøre det sværere at nulstille din telefon uden dit Google-login, at oprette et password-beskyttet område på din telefon til følsomme oplysninger og at gøre det sværere at slå sporing fra eller ændre passwords. Disse funktioner vil blive inkluderet i Android 15.

(Foto: Google)

Den første aktive beskyttelse er Theft Detection Lock, som bruger AI til at afgøre, om nogen har snuppet din telefon ud af hånden på dig og forsøger at løbe, cykle eller køre væk. I sådanne tilfælde låses skærmen automatisk og kræver et login.

 

 

Annonce

Offline Device Lock låser automatisk din telefon, hvis tyven forsøger at afbryde forbindelsen til internettet for at forhindre dig i at spore den eller låse den online.

Den sidste beskyttelse er Remote Lock, som eliminerer behovet for at logge ind på Find My Device for at fjernlåse din telefon. Mange mennesker er måske ikke i stand til at gøre dette med kort varsel eller bliver stressede og glemmer deres adgangskoder. Med denne funktion bør du kunne fjernlåse din telefon fra enhver mobiltelefon ved kun at bruge dit telefonnummer og kontrolspørgsmål.

Læs også Sporingstags til alle Android-mobiler Google lancerer endelig et Find My Device-netværk med universelle sporingskoder.

Disse funktioner skulle blive tilgængelige på alle mobiler, der kører Android 10 eller nyere.

Kilde: Phone Arena

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lækage afslører iPhone SE-detaljer

Google AI nu i Motorola-mobiler

Mediatek ruster sig til AI-mobiler

Verdens tyndeste iPhone næste år?

Google aflytter din Pixel

Nu rulles tyverisikring til Android ud

Oura Ring 4 med betydelige forbedringer

Åh nej, Samsung One UI 7 kommer først i 2025

Xiaomi lancerer klapmobil og erklærer krig mod Samsung

Samsung opgraderer Fan Edition-serien med Galaxy S24 FE

Nye Xiaomi-mobiler med Leica og MediaTek

HarmonyOS nu på egne ben

Lyd & Billede