TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Xiaomi Mix Flip kommer til Europa

Med topydelse og overlegent kamera skal Xiaomis klapmobil vinde kampen mod Samsung Galaxy Z Flip 6.

Af / Opdateret: 27/09/2024 - 09:55 // Først publiceret: 26/09/2024
Xiaomi Mix Flip kommer til Europa

I Kina blev den lynhurtigt udsolgt efter lanceringen i juli måned, fortalte marketingchefen fra Xiaomi, da hun fra scenen ved Xiaomis store lanceringsevent i Berlin som en ekstra overraskelse afslørede, at Xiaomis klapmobil, Xiaomi Mix Flip, nu bliver lanceret globalt og dermed også kommer på markedet i de europæiske lande.

Og selvom ordet “Samsung” ikke blev nævnt, så var det ikke svært at regne ud, at Xiaomi har den koreanske elektronikgigant og klapmobilen Galaxy Z Flip 6 i kikkerten, når det handler om, hvem den kinesiske mobilproducent ønsker at snuppe markedsandele fra med Xiaomi Mix Flip.

Læs også Nye Xiaomi-mobiler med Leica og MediaTek Producenten lover høj ydelse, fantastisk billedkvalitet samt AI-integration.

Som en del af præsentationen sammenlignede Xiaomi deres Mix Flip med en klapmobil “fra et konkurrerende firma”, og det blev understreget, at den ydre skærm på Mix Flip med 4,01″ er “ultra stor” og større end konkurrentens 3,4″ display. Xiaomi tilbyder også 67 watt hurtigopladning af det 4.780 mAh store batteri, hvor “konkurrenten” må nøjes med 25 watt-opladning af et batteri på 4.000 mAh.

I det hele taget lader det til, at Xiaomi ikke har sparet på noget, for så vidt angår den nye klapmobils specifikationer.

Xiaomi Mix Flip
Xiaomi Mix Flip kommer på markedet i farverne lilla og sort. (Foto: Peter Gotschalk)

Udover førnævnte frontskærm på 4,01″ byder Xiaomi Mix Flip på en foldbar skærm på 6,86″, og begge skærmen har 1.5K opløsning, 120 Hz opdateringshastighed og en maksimal lysstyrke på 3.000 nit. Der sidder en Snapdragon 8 Gen 3 processor med indbygget køling under skærmen, og mobilen er desuden udstyret med dobbeltkamera fra Leica med hhv. 50 Mp vidvinkel og 50 Mp telefoto-linse.

Annonce

Pris og tilgængelighed

Xiaomi Mix Flip leveres med Android 14 og Xiaomis egen HyperOS-brugerflade og kommer på markedet i farverne lilla og sort. Salgsprisen bliver 1.299 euro for en model med 12 GB RAM og hele 512 GB indbygget lager.

I skrivende stund ved vi ikke, om Danmark også er omfattet af den europæiske lancering, men vi opdaterer artiklen, så snart vi ved mere.

[OPDATERING] Xiaomi har oplyst til L&B Home, at der ikke er aktuelle planer om at introducere Xiaomi Mix Flip på det danske marked.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Åh nej, Samsung One UI 7 kommer først i 2025

Xiaomi lancerer klapmobil og erklærer krig mod Samsung

Samsung opgraderer Fan Edition-serien med Galaxy S24 FE

Nye Xiaomi-mobiler med Leica og MediaTek

HarmonyOS nu på egne ben

Xiaomi nummer 2 i august

Huaweis nye generation af ure

Android 15 er på trapperne

Oplev musikken med dine sanser

iOS 18 er klar til download

Gemini Live er nu for alle med Android

Xperia får AI-billedredigering

Scroll to Top