TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

ZTE K1 Pro smart-ur lader forældre holde øje med deres børn

Få automatisk besked når barnet kommer hjem. Se hvor det opholder sig og nem adgang til videoopkald.

Skrevet af / 23/08/2024 - 11:45
ZTE K1 Pro smart-ur lader forældre holde øje med deres børn

I dag er det mere almindeligt end nogensinde, at forældre ønsker at holde styr på, hvor deres børn er hele tiden. Men du ønsker ikke altid, at dine børn skal have en mobiltelefon, eller også har du ikke råd til det. Løsningen kan være et smart-ur, som de altid har på sig, og som er sværere at miste.

ZTE lancerer nu sit K1 Pro, som har mange smarte funktioner til børn i skolealderen. Du kan indstille skolekalenderen, så uret ikke forstyrrer undervisningen. Vigtige steder som skolen, hjemmet og fodboldbanen kan markeres, så du får en besked, når barnet ankommer til dem. Du kan markere autoriserede telefonnumre, så det kun er disse personer, der kan kontakte barnet.

(Foto: ZTE)

For at holde kontakten med barnet kan man livechatte eller endda foretage videoopkald takket være det indbyggede kamera. Den understøtter flere 4G-frekvenser for god forbindelse selv i krævende miljøer. Kommunikationen foregår via europæiske servere og overholder dermed fuldt ud GDPR-lovgivningen.

Annonce
Læs også Et robust Wear-OS ur med lang batterilevetid Et værdigt Apple Watch Ultra-alternativ til Android/Samsung-folket.

Uret har en 1,83 tommer IPS-skærm, som skulle være synlig selv i sollys. Det understøtter positionering via bl.a. Wifi, GPS og basestationer. For at kunne klare strandlege og svømning er uret IP67-certificeret for vand- og støvmodstand.

Pris og tilgængelighed

ZTE K1 Pro er tilgængelig nu og koster 1.190 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xperia får AI-billedredigering

Det sagde Apple ikke i tirsdags: Oplader med op til 45 watt

Huawei lancerer tredelt foldbar mobil

Din nye iPhone 16 får ikke Apple Intelligence

Så er Bluetooth 6 ankommet!

Ingen store iPhone-overraskelser fra Apple

Her er det nye Apple Watch 10

Hvor er opladeren henne?

Honor lancerer hidtil tyndeste foldbare smartphone

Mobil der kan repareres og ombygges

Efter opdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke længere skrue op og ned for lyden med din iPhone

Scroll to Top