TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Mobiler med dobbelt-OS kommer i år

Mobiler med både Android og Windows Phone på én gang er under udvikling.

Skrevet af / 04/03/2014 - 07:03
Mobiler med dobbelt-OS kommer i år

På CES fremviste Intel et projekt med dobbelt styresystem i tablets og hybrider. Man lovede dengang, at det skulle være muligt at skifte mellem Android og Windows med et tryk på en knap.

Og Asus har med sine Transformer Book-hybrider vist, hvor lang de er kommet. Senest med Transformer Book Duet, som ud over at være en hybrid mellem laptop og tablet også kan skifte mellem Windows og Android.

I fjor rapporterade Bloomberg, at Microsoft havde bedt HTC om at lægge Windows Phone på Android-mobiler. Det resulterede dog aldrig i noget færdigt produkt.

dual-os_karbonn-mobiles

Men nu ser det ud til, at der er uventet megen hold i rygterne. Indiske Karbonn Mobiles har annonceret, at de har skrevet under på en licenskontrakt med Microsoft om brug af Windows Phone.

“Microsoft har lønset op for sine betingelser og vil nu åbne sin platform for andre spillere. Vi skrev kontrakten for to dage siden, og vil vil lancere en serie af Windows Phone-mobiler om omkring tre måneder,” fortalte Karbonns ordførende bestyrelsesformand Sudhur Hasija til The Times of India.

Mobilerne skal angiveligt være rettet mod professioneller brugere og teknikfreaks.
(På hovedbilledet ses Nokias Windows Phone – og Android-telefoner, som dog ikke endnu er i stand til at skifte mellem de to styresystemer)

Annonce

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.
Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Android 15 er på trapperne

Oplev musikken med dine sanser

iOS 18 er klar til download

Gemini Live er nu for alle med Android

Xperia får AI-billedredigering

Det sagde Apple ikke i tirsdags: Oplader med op til 45 watt

Huawei lancerer tredelt foldbar mobil

Din nye iPhone 16 får ikke Apple Intelligence

Så er Bluetooth 6 ankommet!

Ingen store iPhone-overraskelser fra Apple

Her er det nye Apple Watch 10

Hvor er opladeren henne?

Scroll to Top