Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Motorola-telefoner er tilbage i Danmark

Motorola vender tilbage til det skandinaviske marked, i første omgang med en økonomimodel.

Skrevet af / 26/02/2015 - 11:39
Motorola-telefoner er tilbage i Danmark

Følg Lyd & Billede på Twitter  og Instagram Instagram

Motorola laver mange interessante mobiltelefoner, men har desværre i flere år været svære at opdrive i danske butikker. Nu vender mærket officielt tilbage til Danmark. Hvem der kommer til at distribuere og forhandle Motorola-mobilerne, er ikke kendt endnu, men den første model, der kommer til salg, hvis vi ser bort fra Nexus 6 som Motorola har produceret for Google, bliver en “overkommerlig” model med QHD-skærm og angiveligt masser af kraft.

Moto E er en ny mellempris-produktlinje af smartphones, som angiveligt tilbyder store mobiloplevelser til en overskuelig pris.

Den nye Moto E har 4G LTE-hastighed, 4,5″ QHD-skærm, fronthøjtalere og leveres med Android 5.0 (Lollipop). Processoren er en 1,2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon-processor. Batteriet er på 2.390 mAh og skulle kunne holde til en hel dag fra morgen til aften.

Mega-selfies og masser af farver
Moto E har to kameraer, begge på 5 megapixels, så der bliver høj opløsning på selfie-skudene. Motorola har gjort vejen til fotos kort. Når du ryster håndleddet to gange, starter kamera-app’en. Og et ryst med hånden mere skifter til kameraet på forsiden af telefonen.

Moto_E_White_Shells

Man kan personliggøre sin mobil med Motorola Bands (“kofangere”) og bagsidecovers, der let kan udskiftes alt efter smag og behov. Telefonen leveres i sort og hvid, og man kan vælge kanter og covers i en en lang række farver.

Den nye Moto E er tilgængelig i Danmark i slutningen af marts. Prisen kendes ikke endnu, men i USA koster den 120 dollars.

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top