annonce

Nintendos næste konsol hedder Switch

(Foto: Producent)
annonce

Den har længe gået under kodenavnet Nintendo NX, men forleden blev det så officielt afsløret, at den næste konsol fra japanske Nintendo hedder Switch. Afsløringen kom i en speciel preview-trailer, som kan ses herunder.

Rygterne omkring “NX” har længe gået på, at der var tale om en håndholdt konsol. Med afsløringen kan dette nu delvist bekræftes, men samtidig tilføjes det, at der er tale om en hybrid, der også kan kobles til fladskærmen. Du kan med andre ord spille både derhjemme og tage den med dig på farten. Som det ses i videoen, kan controllerne kobles af og på, alt efter om du bruger den i stuen eller i flysædet.

Præsident for Nintendo of Europe, Satoru Shibata, udtalte følgende: “Med dette første blik på Nintendo Switch håber jeg, at fans straks vil kunne forestille sig mulighederne ved at kunne spille frit når, hvor og hvordan de vil.

(Foto: Producent)
(Foto: Nintendo)

Om dette så er noget gamerne vil tage til sig, eller om de fleste har nok i deres tablets og smartphones, må tiden vise. Nintendo Switch ventes på markedet i marts 2017.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

Loewe genopstår

6 billige trådløse bordhøjttalere

Boykot: Huawei skaber alternativ til Google Maps

Creative vender tilbage til rødderne - med et lydkort til konsoller

Så let er det at lave dronevideoer

Dette Leica-kamera mangler noget

Ny læk: Nu ved vi stort set alt om Samsung Galaxy S20

S20 og S20+ ligner hinanden, mens S20 Ultra får en gigantisk skærm og Samsungs bedste kamera til dato.

Sådan bliver OnePlus' nye 120 Hz Fluid Display

Superlet Hasselblad-objektiv

Fjernbetjening til Sony-kameraer

Nu lukker butikkerne

Alt-i-en-afspiller fra Mark Levinson

Speedy Gonzales

Alt-i-en-afspiller fra Mark Levinson

Mark Levinsons kommende afspiller opfylder tre krav.