Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nokia er nu officielt en del af Microsoft

Microsofts køb af Nokia er nu officielt gennemført. Overtagelsen er blevet godkendt af Nokias aktionærer og myndigheder over hele verden.

Skrevet af / 25/04/2014 - 14:10
Nokia er nu officielt en del af Microsoft

”I dag kan vi byde velkommen til Nokia Devices & Services. De kompetencer og aktiver, som Microsoft får tilført med handlen, vil accelerere og styrke vores transformation. Sammen med vores partnere vil vi fortsat være fokuserede på at levere konstant innovation i denne ’mobile-first, cloud-first’-verden,” udtaler Satya Nadella, CEO i Microsoft i en pressemeddelelse.

Af pressemeddelelsen fremgår det endvidere, at Stephen Elop, tidligere administrerende direktør i Nokia, bliver Executive Vice President for Microsoft Devices Group og rapporterer direkte til Microsofts CEO Satya Nadella. Elop bliver leder for et team med ansvar for Lumia smartphones og tablets, Nokia mobiltelefoner, Xbox hardware, Surface, samt Perceptive Pixel (PPI) produkter og tilbehør.

Som en del af transaktionen vil Microsoft overtage garantien for alle eksisterende Nokia-kunder.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

0
Lyd & Billede
Scroll to Top